Houtenvloeren Bax
Image default
Dienstverlening

Wat zijn hoverboards nu echt?

Het hoverboard of beter gezegd, elektronische hands-free zelfbalancerende scooters zijn sinds de introductie in 2015 een van de meest aantrekkelijke producten voor tech-liefhebbers, jongeren, waaghalzen en ontdekkingsreizigers. De hype is zeker gerechtvaardigd omdat hoverboarding je in staat stelt om de droom, die we allemaal hebben gehad sinds we Marty McFly in 1989 in Back to the Future II op een ‘hoverboard’ zagen, uit te laten komen.

Hoverboards danken hun recente populariteit vooral aan Hollywood-beroemdheden zoals Justin Bieber, Whiz Khalifa en Kendall Jenner die tijdens concerten, op straat en tijdens spraakmakende evenementen zweefden op hoverboards. Ze zijn nu verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten inclusief de op maat gemaakte graffiti. Ze worden ook met een reeks accessoires, die ze beschermen tegen beschadiging, geleverd.

Wat is een hoverboard nu precies?

De moderne hoverboard is een zelfbalancerend board met een platform dat je het gevoel geeft alsof je vliegt. Hoverboards halen een gemiddelde snelheid van 10 mph. Eenmaal volledig opgeladen, kunnen ze een afstand van maximaal 15 mijl afleggen.

Hoewel echte hoverboard’s niet echt zweven of vliegen, kunnen ze toch heel leuk zijn om te gebruiken. Het enige dat je hoeft te doen is opstappen en het hoverboard begint te bewegen. Je kunt de snelheid, de draaiing en andere factoren regelen door kleine bewegingen van je voeten, je benen en je romp.

Deze zelfbalancerende elektrische scooters blijven ​​met behulp van druksensoren en microprocessors die informatie verzamelen over de kanteling van het board rechtop staan. Leren hoe je een hoverboard moet gebruiken, kan in het begin wat lastig zijn, omdat je je handen niet kunt gebruiken, maar na wat oefenen (en misschien een paar keer vallen en natuurlijk weer opstaan) zoom je met gemak door de straten van je stad.

Zijn hoverboards eigenlijk wel echt hoverboards?

Dit is een belangrijk iets om te vermelden: hoverboards zijn niet echt de ‘hoverboards’ zoals je in Back to The Future II hebt gezien. Anders dan in de films hebben hoverboards namelijk wielen, maar ze zijn nog steeds leuk om te gebruiken.

De reden dat hoverboards bij een groot deel van de avonturiers een sensatie werden, is dat ze, in tegenstelling tot skateboards en kick scooters op batterijen werken wat betekent dat ze zonder veel inspanning van de gebruiker makkelijk kunnen worden opgeladen en dat het reizen op dit board sneller gaat. Ze zijn ook gemakkelijker te leren gebruiken dan skateboards en spannender dan scooters en je vaardigheden kunnen binnen een paar dagen worden opgevijzeld.

Wil je deze oxboards kopen? Ga dan eens naar de site van Swheels.nl

 

 

https://www.swheels.nl