Houtenvloeren Bax
Image default
Dienstverlening

Waarom keramisch parket in huis?

Keramisch parket is de perfecte vloeroplossing voor elke ruimte die een upgrade nodig heeft. Door zijn duurzaamheid en sterkte is het ideaal voor druk belopen ruimtes, terwijl de prachtige designs een vleugje stijl toevoegen aan elk interieur. Het heeft vele voordelen ten opzichte van traditionele houten vloeren. Lees hieronder de vele voordelen van keramisch parket voor uw interieur thuis!

Voordelen van keramisch parket

1. Duurzaamheid – keramisch parket is bestand tegen zware slijtage en gaat jaren mee zonder te hoeven worden vervangen.

2. Sterkte – keramisch parket is veel sterker dan hout, waardoor het minder gevoelig is voor schade door vocht of andere omgevingsfactoren.

3. Ontwerpmogelijkheden – met een verscheidenheid aan kleuren en patronen kunt u elke gewenste uitstraling voor uw huis of bedrijfspand creëren.

4. Eenvoudig onderhoud – in vergelijking met echte houten vloeren is keramisch parket veel gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden.

Keramisch parket is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een vloer die lang meegaat en er geweldig uitziet. Het biedt de perfecte combinatie van schoonheid en sterkte, waardoor het ideaal is voor elk interieurproject. Met zijn vele voordelen is keramisch parket zeker een aanwinst voor uw huis of bedrijfspand.

 

Wat kost keramisch parket plaatsen?

De installatie van keramisch parket is een klus die door een vakman moet worden geklaard. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van het te bedekken oppervlak en van andere factoren, zoals de complexiteit van de installatie en het gebruikte type tegel. Over het algemeen kunt u voor een middelgroot project rekenen op een prijs van €5 – €10 per vierkante meter voor materiaal en arbeid.

Als u overweegt keramisch parket in uw huis of bedrijfspand te installeren, raden wij u aan offertes van meerdere aannemers te vragen voor de beste prijs en kwaliteitsservice.

Kortom, keramisch parket is een uitstekende keuze voor elk interieurproject vanwege zijn duurzaamheid, sterkte en mooie ontwerpen.