Houtenvloeren Bax
Image default
Dienstverlening

Tuinkantoor op maat

Thuis werken wordt steeds meer een gewoonte. Om het thuis werken zo fijn en comfortabel mogelijk te maken kan een tuinkantoor op maat best een ideale optie zijn. Vaak is het zo dat thuis werken toch nog wat minpuntjes heeft. Zo raak je makkelijk afgeleid, voel je het werksfeertje niet helemaal of werk je toch niet comfortabel genoeg. Hierin komt verandering met een tuinkantoor op maat.

 

Wat is een tuinkantoor op maat?

Een tuinkantoor op maat is zoals uit de naam al valt af te leiden een tuinkantoor naar jouw wens. Het kantoor wordt vrijstaand in jouw tuin geplaatst zoals jezelf wilt. Er zijn diverse varianten waaruit je kunt kiezen. Zo zijn er varianten met simpel ruimte voor een bureau, maar er zijn ook tuinkantoren met zelfs bedden en sanitair erin. De levertijd is afhankelijk van wat je precies wilt hebben. Als je ervoor kiest alles uniek naar je eigen smaak te laten maken kan het uiteraard wat langer dan gemiddeld duren.

 

Waarom een tuinkantoor?

Een tuinkantoor zorgt dat je vanuit huis werkt, maar toch afgezonderd van alle afleidingen. Je kunt jouw tuinkantoor inrichten zoals je zelf wilt. Hetgeen wat zorgt dat je goed geconcentreerd je werk kunt doen plaats je in je kantoor en wat je afleidt haal je weg. Je hebt geen last van de drukte in huis, want jouw tuinkantoor is afgezonderd van je woning. Wel ben je met drie keer rollen thuis! Ideaal dus voor het thuis werken. Verder heb je voor een tuinkantoor ook in de meeste gevallen geen vergunning nodig.

 

Het proces

Als je eenmaal een tuinkantoor op maat wilt laten maken is het de eerste stap om contact op te nemen met My Home Office. Al je wensen zullen hier worden doorgenomen. Zodra er een concrete afspraak is kan het bedrijf beginnen aan de productie van jouw tuinkantoor. Je hebt verschillende keuzes en het is van belang dat je goed kijkt wat jezelf het liefst hebt. Na de productie is het zaak de tuinkantoor te plaatsen. Dit gebeurt uiteraard exact waar jij hem zelf wilt hebben. Zo heb je uiteindelijk een kantoor aan huis op je eigen terrein en naar je eigen wensen.