Houtenvloeren Bax
Image default
Dienstverlening

Kuiper en Zonen BV, voor de beste ketels

Kuiper en Zonen BV, voor alle ketels en al het onderhoud. Na jaren van studeren ben ik eindelijk klaar. Klaar met de schoolboeken en de opdrachten, ik ben eindelijk klaar om de wijde wereld in te gaan. Ondanks dat ik enkele aanbiedingen open heb liggen bij verschillende bedrijven heb ik ergens anders oog voor. Ik wil graag mijn eigen bedrijf starten. Voordat ik dit wil doen wil ik echter de wereldrond reizen. Ik ga naar de VS, naar Japan, naar Zuid-Afrika, naar Zambia, naar Chili en naar Indonesië. Deze landen bezoeken is een droom voor mij, toch doe ik het niet alleen omdat ik het zo leuk vind. Ik ben er namelijk van overtuigd dat je tijdens zo’n ervaring erg snel groeit als persoon. Zo leer je veel nieuwe dingen. Zo word je zelfstandiger en worden je sociale technieken beter. Daarnaast hoop ik bij veel verschillende bedrijven even te kunnen kijken om een goed beeld te hebben hoe die wereld in elkaar steekt. Met al deze ervaringen en informatie weet ik zeker dat mijn eigen onderneming een succes wordt.

De start

Na een prachtig jaar van reizen is het tijd om aan het werk te gaan. Mijn eigen onderneming is in zijn beginfase, en er staan prachtige dingen te gebeuren. Er zijn echter eerst een groot aantal dingen die ik nog moet aanschaffen. Een van deze dingen is een warmwaterketel. Ik heb echter geen idee waar ik die het beste in kan slaan. Ik besloot dus snel mijn pc op te starten en even goed rond te kijken op het internet. Niet veel later kwam ik uit bij Kuiper en Zonen BV. Kuiper en Zonen BV is een bedrijf gespecialiseerd in allerlei soorten ketels. 

Kuiper en Zonen BV

Ik besloot Kuiper en Zonen BV in te schakelen heb hier mijn warmwaterketel aangeschaft. Het duurde niet lang voordat Kuiper en Zonen BV langskwam om alles te installeren. Ik heb zelden een bedrijf gezien dat zo professioneel te werk ging. Alles werkt naar behoren en ik ben enorm tevreden met het werk dat Kuiper en Zonen BV geleverd heeft.