Houtenvloeren Bax
Image default
Muziek

Slim en snel geld verdienen

Veel mensen weten niet dat je veel geld kan verdienen met vinyl inkoop. Bij ons kan je een hoop lp’s in één keer kopen voor een laag bedrag, waardoor je de lp’s daarna zelf kan doorverkopen voor een hoger bedrag. Op die manier maak je gemakkelijk winst. De lp’s worden in grote aantallen verkocht, daardoor wordt er niet altijd gekeken naar welke platen er tussen zitten. Met een beetje geluk heb je tussen de stapel platen dus een hele zeldzame zitten. Deze kan je dan natuurlijk zelf houden als je een verzamelaar bent of fan bent, maar je kan er ook geld uit halen.

Voor de zekerheid

Als u twijfelt aan de betrouwbaarheid of kwaliteit van de platen kunt u altijd op onze platenspeler de platen afspelen die u niet vertrouwt. Wanneer u thuis merkt dat er iets mis is met één van de platen, dan kunt u deze natuurlijk terugbrengen en dan krijgt u uw geld terug of de plaat kan geruild worden, deze keuze is volledig aan u. U kunt bij ons dus terecht voor vinyl inkoop voor uw eigen winkel, maar ook voor uw eigen collectie. Het is een gemakkelijke en goedkope manier om aan veel platen te kopen. Degene die u niet aanspreekt kunt u altijd weg doen of doorverkopen.

Collectie compleet maken

Deze manier zorgt er ook voor dat u de platen die u houdt praktisch gratis heeft kunnen kopen. Dat klinkt als een droom voor vele platenliefhebbers. Naast vinyl inkoop staan wij ook klaar voor u als u een single zoekt. Wellicht ontbreekt er echt nog een bepaalde plaat in uw collectie en kunt u deze maar niet vinden. Er bestaat een kans dat wij hem wel in de winkel hebben liggen of op een bepaald moment binnen krijgen. Wanneer dat gebeurt bent u de eerste die het weet. U heeft dan ook als eerste het recht om de plaat te kopen.