Houtenvloeren Bax
Image default
Dienstverlening

Overstappen zorgverzekering 2019

Biedt je huidige zorgverzekering niet meer precies de dekking die jij nodig hebt? Dan is het misschien tijd om te kiezen voor een andere zorgverzekering. De inhoud van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde, maar wat betreft aanvullende verzekeringen zijn er veel verschillen. Als je denkt aan overstappen zorgverzekering 2019, kijk dan eens naar een ZorgDirect verzekering. Bij ons heb je zoveel keuze in aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen, dat je een zorgverzekering kunt samenstellen die helemaal bij jou aansluit. Zo betaal je nooit teveel en kun je altijd de zorg vergoed krijgen die je nodig hebt.

Basisverzekering is restitutiepolis

Er kunnen twee soorten basisverzekeringen worden onderscheiden, de naturapolis en de restitutiepolis. Vanaf het begin van 2018 werkt ZorgDirect met een restitutiepolis. Deze polis brengt meer keuzevrijheid met zich mee dan een naturapolis. Je kunt met een restitutiepolis namelijk volledig zelf bepalen door wie en waar je behandeld wilt worden. Wij vergoeden ook behandelingen bij zorgaanbieders waarmee wij geen contract hebben afgesloten. Het enige waar je rekening mee dient te houden, is of de zorgaanbieder wel aan de juiste eisen voldoet. Op die manier weet je zeker dat je een goede en professionele behandeling krijgt, zonder dat je voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Mijn ZorgDirect

Naast een zorgverzekering op maat en een vrije zorgkeuze, kun je bij ZorgDirect op nog meer voordelen rekenen. Wij gaan als zorgverzekeraar met de tijd mee en daarom kun je bij ons veel zaken zelf regelen. Je kunt bijvoorbeeld zelf online declaraties indienen en gegevens wijzigen via Mijn ZorgDirect. Hiervoor ben je niet afhankelijk van de klantenservice. Natuurlijk kun je wel altijd terecht bij onze medewerkers als je vragen hebt of ergens zelf niet uitkomt. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen en we staan graag voor je klaar!

https://www.zorgdirect.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies uit een breed aanbod aan kunststof kozijnen bij de specialist

Bestel uw perfecte naambord via De Naambordenspecialist

Wat zijn hoverboards nu echt?