Houtenvloeren Bax
Image default
Bedrijven

Drie voordelen van een Laravel CMS

Veel websitebouwers kiezen ervoor om te werken met Laravel CMS. Laravel is net als WordPress een open source programma om webistes mee te maken. In dit artikel lees je drie voordelen van het bouwen van je website met een Laravel CMS systeem.

Als je het leuk vindt om websites zelf te kunnen bouwen kun je leren om let Laravel te werken. Laravel is ontwikkeld om het schrijven van de code van een website gemakkelijker te maken. Er zijn veel gratis en betaalde video’s beschikbaar met tutorials om te leren werken met Laravel. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om professionals de website te laten bouwen en zelf de inhoud te gaan beheren.

Via het Content Management System kun je na het bouwen van de website zeer gemakkelijk je inhoud veranderen, plaatsen of verwijderen. Hiervoor hoef je niet meer te gaan knoeien met de code van de website.

Veiligheid is natuurlijk ontzettend belangrijk voor een website en zijn inhoud. Websites die zijn gemaakt met Laravel zijn ontzettend veilig doordat het wachtwoorden opslaat als ‘hashed’. Dat betekent dat ze niet worden opgeslagen als tekst. Je weet dus altijd zeker dat alleen jij bij je inhoud kunt. Dat geeft je natuulijk een veilig gevoel en is een goede reden om te kiezen voor een website gebouwd met een Laravel CMS.