Houtenvloeren Bax
Image default
Dienstverlening

Laat Klantenservicetelefoon jou van dienst zijn!

Of het nu gaat om het nummer van de Rabobank, de gemeente Den Haag of de helpdesk van KPN, Klantenservicetelefoon kan het je geven. Deze dienstverlener heeft een website gemaakt waar je telefoonnummers zelf kunt opzoeken. Wat je ook kunt doen, is bellen met Klantenservicetelefoon zodat een medewerker het nummer voor je achterhaalt en je direct doorverbindt.

Het nummer is 1840. Gratis is het niet. Je betaalt 90 eurocent per minuut. Indien gewenst kun je direct doorverbonden worden met de betreffende klantenservice. Wil je wat extra gegevens? Ook die worden verstrekt. We geven een voorbeeld ter illustratie. Je bent op zoek naar het nummer van de Staatsloterij. Je speel namelijk al jaren mee, hoopt op een mooie prijs en bent benieuwd of je je abonnement kunt uitbreiden. Het telefoonnummer van de loterij kun je nergens vinden, dus bel je Klantenservicetelefoon. Dit is informatie die je dan zult krijgen. De Staatsloterij hanteert het volgende gratis telefoonnummer: 0800-0231303. De geschiedenis van deze loterij gaat helemaal terug tot 1726. Je kunt losse loten kopen, maar ook automatisch meespelen iedere maand. Met één of meerdere hele loten, met één vijfde lot, met een straat hele loten of met een straat van één vijfde loten.

Ook als je niet meedoet met een loterij kan Klantenservicetelefoon uitkomst bieden. Bijvoorbeeld als je in contact wilt komen met Nuon, als je wilt bellen met Telfort en je de woningcorporatie waar je een huis huurt of de webshop waar je net iets gekocht hebt wilt spreken. In totaal zijn er 19 categorieën van bedrijven / instellingen / organisaties waarbinnen je kunt zoeken als je www. klantenservicetelefoon .nl raadpleegt.

Het is een overzichtelijke rubricering waar inmiddels veel mensen op vertrouwen. Je kunt ook gebruik maken van de zoekbalk linksboven op de homepage van Klantenservicetelefoon. Daar toets je de naam in van het bedrijf in dat je wilt bellen. Denk aan Ziggo, Telfort of Greenchoice. Vervolgens klik je op het oranje balkje met de tekst ‘zoeken’. Er verschijnt dan een hele pagina gewijd aan de firma die jij wilt bereiken.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/