Houtenvloeren Bax
Image default
Vervoer en transport

Een koffer gemakkelijk versturen naar het buitenland

 

Ga je op vakantie? Dan kan dat soms best wat inpakstress geven bij het inpakken van een koffer. Je weet nog niet wat je mee moet nemen en neemt alt te veel mee. Daardoor zeul je vervolgens met een veel te zware koffer over het vliegtuig.  Dat kan ook anders, een koffer versturen naar het buitenland kan ook gemakkelijk. Geen gezeul meer met de bagage als je je bagage gewoon op voorhand op je reisbestemming laat brengen. Op die manier ben je van heel wat stress verlost, en ook je rug blijft gespaard. Dat is pas comfortabel reizen!

 

Een koffer versturen naar het buitenland

Nu denk je misschien, een koffer versturen naar het buitenland brengt nog meer gedoe en onrust met zich mee. Bijvoorbeeld de angst dat je bagage verloren gaat. Maar daarvoor hoef je niet bang t te zijn. Je Je kunt zelfs op elk moment van de dag perfect weten waar je koffer zich bevindt.  Ga je een koffer versturen naar het buitenland? Dan kun je bij de koerier een aantal diensten aanvragen. Bijvoorbeeld een deur-tot-deur levering, het ophalen, import- en exportformaliteiten vervullen bij vertrek of aankomst, een tracking & tracing van alle vrachten en wereldwijde levering waar en wanneer jij het wenst. Zo kun jij dus je koffer naar alle bestemmingen wereldwijd versturen

 

Hoe werkt het?

Een koffer versturen naar het buitenland is best makkelijk. Je kunt de koffer thuis of op je werk laten ophalen door een koerier, of je geeft je bagage zelf af in een van de afhaalpunten. Check daarbij zeker op voorhand wat er wél en niet verzonden mag worden, en doe je koffer niet op slot. Mogelijk zal een koerier of het service center namelijk nog een securitycontrole uitvoeren. Wil je zeker weten dat je op tijd je koffer op vakantie hebt? Meld dan je koffer ruim op voorhand aan zodat je niet in tijdsnood zit of eerder dan je bagage op je bestemming aankomt. Hou daarnaast ook rekening met de douanerestricties en wettelijke bepalingen van het land van bestemming. Hetzelfde geldt uiteraard voor de terugzending naar het thuisland. Zo wordt een koffer versturen naar het buitenland makkelijk gemaakt. Hoef jij niet meer te zeulen met bagage.