Houtenvloeren Bax
Image default
Dienstverlening

Basisverzekering Salland

Woont u in Gelderland of Overijssel? Dan kunt u profiteren van de voordelen van een regionale zorgverzekeraar. Salland biedt al 155 jaar lang een betaalbare zorgverzekering. Bij ons is iedereen welkom en betaalt jong en oud dezelfde lage premie voor de basisverzekering. Op die manier zorgen we ervoor dat goede zorg voor iedereen bereikbaar is. Inmiddels hebben wij met 90% van de zorgaanbieders in de regio Salland afspraken gemaakt. Dit maakt dat u bij ons een ruime keuze heeft uit verschillende behandelaars. Zo kunt u altijd naar de zorgaanbieder die u het meest prettig vindt.

Gemeente zorgverzekering

Salland maakt niet alleen afspraken met zorgverleners in de regio om de kwaliteit van de zorg in het oog te houden. We hebben ook afspraken gemaakt met diverse gemeenten en op die manier de gemeentepolis in het leven geroepen. Deze gemeente zorgverzekering is er voor mensen die niet genoeg financiële middelen hebben om goede zorg te kunnen bekostigen. Als u in aanmerking komt voor de gemeentepolis, dan levert uw gemeente een bijdrage aan uw zorgkosten. Op de website van Salland kunt u terugvinden welke gemeenten hier tot nu toe aan deelnemen.

Onze aanvullende verzekeringen

Heeft u zorg nodig die niet vergoed wordt vanuit de basisverzekering? Dan kunt u hiervoor een aanvullende verzekering afsluiten. Salland heeft vijf aanvullende verzekeringen samengesteld, zodat u altijd een verzekering kunt vinden die tegemoet komt in uw zorgbehoeften. En komt u regelmatig bij de tandarts? Dan kunt u hiervoor een van de drie aparte tandartsverzekeringen afsluiten. Ook bij onze aanvullende Compact verzekering zit tandheelkundige zorg inbegrepen. Weet u niet precies welke verzekering het beste bij u past? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Neem gerust contact met ons op, zodat we met u mee kunnen denken.

https://www.salland.nl