Houtenvloeren Bax
Image default
Dienstverlening

Alles wat u wilt weten over een emmer met deksel 1 liter

 

Een emmer met deksel 1 liter wordt veel en breed verkocht

Het fenomeen emmer met deksel 1 liter wordt in onze samenleving op tal van manieren gebruikt. Zowel in de voedselindustrie, de bouwsector, door verfbedrijven als in andere (economische) sectoren bewijzen emmers met deksels hun waarde.

 

Zoekt u een standaard emmer of wilt u meer?

Een emmer met een deksel 1 liter wordt bij goede aanbieders standaard geleverd in topkwaliteit in de kleur wit. Deze kleur is het meest praktisch om de inhoud koel en goed te houden. Maar emmers die u bestelt, kunt u ook laten ontwerpen volgens uw eigen wensen. Zo kunt u gaan voor extra sterke hengsels aan uw emmers, bijvoor van metaal in plaats van kunststof. Zeker bij grotere emmers is dit een echte meerwaarde. Naast hengsels op maat is als extra het laten drukken van labels mogelijk. Vercemmers bijvoorbeeld zijn altijd voorzien van een label met codering, inhoudsgegevens en ook de belangrijkste producteigenschappen zijn daarop vermeld. Een label als extra accessoire is ook ideaal om nog even reclame voor uzelf te maken. Uiteraard prijkt uw bedrijfsnaam, eventueel met het logo van uw onderneming, op het label van de emmer. Dit laten bijdrukken van labels op maat is voordeliger dan u denkt en een absoluut pluspunt van een professionele webwinkel voor kunststof emmers.

 

Bekijk nu al onze modellen emmers met deksel 1 liter

Laat uw food producten, dranken en vloeistof ook veilig en luchtdicht verpakken door te kiezen voor het gemak van de emmer met deksel 1 liter. Wilt u uw emmers in grote aantallen bestellen? Dan is er sprake van aantrekkelijke kortingen op de stukprijs. Neem nu telefonisch contact ons op of via onze homepage. Ons assortiment is groter dan alleen 1 liter emmers, dus kijk gerust verder of er ook andere emmers zijn die u kunt gebruiken.