Houtenvloeren Bax
Image default
Meubels

De bedboxen zijn goed voor in de zorg

Onze Bedboxen zijn speciaal gemaakte boxen dat beschikt over een hoge ombouw waar het matras in kan worden geplaatst. De bedboxen zijn ideaal wanneer je wil kiezen op welke hoogte je het bed wil hebben. Hiermee wordt er gezorgd dat je een veilige slaap omgeving hebt een omgeving waarin je zelf kunt kijken naar de juiste hoogte waar jij lekker in slaapt. Met een afstandsbediening kun je de bedboxen besturen, waardoor ze gemakkelijk omhoog en omlaag te zetten zijn. Mocht je willen dat er een dak boven de bedboxen wordt geplaatst dan is dat ook mogelijk. 

Verstelbare bedboxen

Vooral in de zorg worden de bedboxen vaak gebruikt om de patiënten de beste zorg te kunnen bieden. Wanneer een medewerker in de zorg dan bij de patiënt moet zijn, maar het bed te laag is, van het bed op de juiste hoogte worden gesteld. Ook zijn de bedboxen verstelbaar aan de onderkant en ook aan de bovenkant van het bed, waardoor het mogelijk is om de voeten of het hoofd een stuk hoger te plaatsen. De bedboxen worden geheel op maat gemaakt voor iedere patiënt waardoor je zeker weet dat het bed perfect past bij het doel waar het voor dient. 

Meubilair

Naast de bedboxen wordt er door het bedrijf ook ander meubilair gemaakt dat gebruikt kan worden in de zorg om de patiënten zo’n goed moeilijke zorg te kunnen verlenen. Vaak hebben patiënten last van een bepaald deel in het lichaam en door het meubilair te kunnen verstellen kunnen zij worden ontlast van de pijn die zij anders moeten ervaren door uit een bed te stappen dat te laag is. Bijvoorbeeld bij iemand met een knie operatie kan het fijner zijn als het bed wat hoger staat, zodat de knie niet gebogen hoeft te worden. De bedboxen zijn daarvoor een goed alternatief.