Houtenvloeren Bax
Image default
Dienstverlening

De voordelen van 123 Theorie

De 123 theorie dagcursus staat goed bekend. Er zijn tal van voordelen ten opzichte van andere auto theorie cursussen. Met als belangrijkste misschien wel dat het hier om een spoedcursus gaat. In slechts 1 dag doe je de training én het examen. De ochtend staat in het teken van uitleg en oefenen met examenvragen. In de middag vindt het examen plaats.

 Een tweede reden waarom 123 Theorie zo populair is: iedereen is welkom. Met name mensen die onzeker zijn, faalangst hebben of keer op keer weer met examenvrees worden geconfronteerd. De sfeer tijdens een 123 auto theoriecursus is ontspannen en positief. De docenten stellen je op je gemak en zullen je laten zien dat je al heel veel weet over de verkeersregels in Nederland. Verder wordt je getraind in rustig en logisch nadenken.

De aantrekkelijk prijs is een derde argument om voor 123 Theorie te kiezen. Het bedrag staat niet ‘voor altijd’ vast. Je kunt via de site checken of er nu een aanbieding is. 

100% slagingskans

Iemand die professionele auto theorieles in Rotterdam geeft. En liefst op korte termijn. Ben jij er naar op zoek? Welkom bij 123 Theorie. Wij nodigen je uit om snel en in één keer te slagen voor het auto theorie-examen. Als je dat op zak hebt, is die eigen auto echt heel erg dichtbij! De slagingspercentages bij 123 Theorie zijn bovengemiddeld. Heb jij leer- en/of concentratieproblemen? Ben je dyslectisch? Heb je de diagnose ADHD gehad? Jij kunt zeker slagen bij 123 Theorie!

 Onze docenten hebben een ruime ervaring en zullen ervoor zorgen dat jij helemaal tot je recht komt. Als je wilt, kun je je nu meteen online inschrijven. Voor vragen zijn we op de volgende manieren te bereiken. Telefoon: 085 060 1230; Whatsapp: 0629 99 99 63 en mail: info @ 123-theorie. nl. Wil je door ons teruggebeld worden, dat kan natuurlijk ook. Vul daarvoor het contactformulier in. We spreken elkaar snel!

http://www.123-theorie.nl/