Houtenvloeren Bax
Image default
Dienstverlening

Bestel uw perfecte naambord via De Naambordenspecialist

Wilt u een nieuw naambord bestellen en zoekt u een leverancier die een groot aanbod aan naamborden heeft? Kijk dan eens bij De Naambordenspecialist. De Naambordenspecialist heeft de grootste internetwinkel, met wel meer dan 1500 huisnummers en naamborden! Een naambord bestellen via onze site is eenvoudig en snel. Bekijk op www. denaambordenspecialist. nl ons grote aanbod naamborden. Op de site zijn al onze naamborden en huisnummers gerangschikt op categorie. Dit maakt het bestellen eenvoudiger. Aan de bovenkant op de site staan alle categorieën onder de kopjes naamborden, huisnummers, naamplaatjes, uithangborden, verlichte naamborden en diversen. Hier kunt u kiezen wat voor type naambord u wilt en welk materiaal u mooi vindt voor een naambord. De Naambordenspecialist heeft niet alleen een groot aanbod in naamborden, ook is er uit veel verschillende materialen te kiezen.

Een aantal materialen op een rijtje:

  • Houten naamborden. Geven een natuurlijke uitstraling. U kunt een houten naambord laten bedrukken, graveren of met de hand laten beschilderen
  • Aluminium naamborden. Strak design. Sterk en roesten niet
  • Glazen naamborden. Luxueuze uitstraling. Keuze uit matglas, hoogglans of gespiegeld glas
  • Natuurstenen naamborden. Meerdere soorten steen. Elk natuurstenen naambord is uniek
  • Transparante naamborden. In elke gewenste maat te bestellen. Makkelijk te onderhouden
  •  Uithangborden. Van rvs tot klassiek. Ook ideaal voor bedrijven
  • Kunststof naamborden. Goedkope bordjes met een prima kwaliteit. Ook geschikt voor op kantoor

Naamplaatjes van RVS

Bent u op zoek naar naamplaatjes? De naamplaatjes van De Naambordenspecialist zijn gemaakt van RVS, Roest Vrij Staal. Hierdoor zijn de plaatjes erg sterk en weerbestendig. De naamplaatjes zijn klein waardoor ze ideaal zijn voor het gebruik op brievenbussen, gevel, houten oppervlakten, prijsbekers enzovoorts. De naamplaatjes worden ingegraveerd, beletterd of gelaserd. U kunt zelf de kleur kiezen. Bij elk naambord wordt duidelijk aangegeven welk bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd. Dit kunnen schroefjes en dopjes zijn of stevig tape. Een naamplaatje wordt snel geleverd, vaak binnen twee tot vijf werkdagen. Bijna alle naamplaatjes worden gratis verzonden binnen Nederland. Heeft u vragen? Neem dan zeker contact met ons op en wij helpen u verder.

https://www.denaambordenspecialist.nl/