Houtenvloeren Bax
Image default
Vervoer en transport

Goedkoop luchthavenvervoer in Flevoland

 

Goedkoop luchthavenvervoer in Flevoland

Het vervoer naar de nieuwste aanwinst van Flevoland, de commerciële luchthaven Lelystad Airport, is extra voordelig gemaakt. Dat is natuurlijk gedaan zodat het vliegveld meer mensen aantrekt. Het is immers niet heel handig om een nieuw vliegveld te openen wat groot moet worden, waarna de kosten om er te komen veel hoger liggen dan bij andere vliegvelden. Het is zelfs zo dat Lelystad Airport uiteindelijk de op één na grootste van Nederland moet worden. Dat komt mede door de uitbreidingsmogelijkheden die er zijn, omdat er in de omgeving van het vliegveld veel ruimte is voor uitbreiding en de aanbouw van extra landingsbanen en vertrekhallen.

 

Goed begin

Er is een goed begin gemaakt wat betreft het verlangen om een groot vliegveld te worden. Het is namelijk zo dat er vanuit het vliegtuig een nieuwe taxidienst is opgezet. Die dienst wordt deels bekostigd door Lelystad Airport zelf. Het gevolg daarvan is dat de kosten die normaal met taxi’s gepaard gaan veel lager liggen dan je zou verwachten. Daardoor zijn ook de kosten voor de reiziger lager; die kosten hoeven immers niet doorberekend te worden, waardoor je een minder hoge prijs betaalt voor dezelfde reis. Als je dus vanaf Lelystad Airport op vakantie gaat, is het zeker slim om na te denken over hoe je er naartoe gaat. De beste manier is met de taxi, wat natuurlijk niet verkeerd is. De taxi is een stuk goedkoper dan wanneer je met het openbaar vervoer of zelfs met eigen vervoer zou gaan; dan komen er natuurlijk nog parkeerkosten bij. Kijk een bij Taxibestellen.nl voor een goedkope taxi naar of van Lelystad Airport.

 

Minder stressvol

Wat bij het kiezen voor een taxi ook een grote rol speelt, is dat het veel minder stressvol is dan wanneer je zelf gaat rijden of dan wanneer je met het openbaar vervoer gaat. Bij het openbaar vervoer heb je altijd de kans dat de trein opeens niet rijdt omdat er een storing is, of omdat er werkzaamheden zijn. Als je zelf rijdt, kan het zo zijn dat je moeite hebt met het vinden van een parkeerplaats, wat je ook veel stress op kan leveren. Daarnaast speelt nog mee dat taxichauffeurs vaak goed de omgeving kennen, waardoor ze bij eventuele files en wegblokkades gemakkelijk een andere weg weten, zodat je gewoon ruim op tijd op het vliegveld aankomt.