Houtenvloeren Bax
Image default
Vervoer en transport

Voor vriesopslag en -transport moet u bij Frigo Group zijn

In het vrieshuis van Frigo Group is de kwaliteit van uw producten gewaarborgd. Of het nu gaat om groenten en fruit, frites, vlees, vis of kip; uw spullen zijn in vertrouwde handen bij Frigo Group. Naast opslag kan Frigo ook het geconditioneerd transport op zich nemen. Zowel het vervoer van uw bedrijf naar het koelhuis als het vervoer van het koelhuis naar uw klanten.

Koelhuizen op strategische locaties

Frigo Group heeft twee koelhuizen op goed bereikbare locaties. De firma beschikt over de IFS, ISO 22000 en HACCP certificaten. Kwaliteit en veiligheid zijn dus gewaarborgd. Voor veel multinationals en MKB is Frigo al jarenland dé partner als het om diepvries en gekoelde opslag gaat.

Koelhuis Randstad

Voor professionele vriesopslag bij Amsterdam kunt u contact opnemen met Frigo Group. Het koelhuis staat aan de IJweg 1635 in Nieuw-Vennep. Deze Frigo Group locatie is via de A44, de N207 en de N220 uitstekend te bereiken. Schiphol ligt op steenworp afstand. De opslagcapaciteit is 28.000 pallets. De invriescapaciteit is 100 ton per dag. Er zijn in totaal vier vriestunnels met temperaturen van -18 tot -26 graden Celsius. Frigo beschikt over de vergunningen K en B voor vlees.

Koelhuis nabij de Duitse grens

Het tweede koelhuis van Frigo staat in ’s-Heerenberg. Ook dit is een strategische locatie: vlakbij de Duitse grens. Dit koelhuis heeft een opslagcapaciteit van 37.000 pallets. De invriescapaciteit is 60 ton per dag. Naast de K vergunning voor vlees beschikt Frigo ’s-Heerenberg over de douanevergoeding Entrepot C. Wilt u meer weten over Frigo Group en haar medewerkers, neem dan eens een kijkje op de website. U vindt er de laatste nieuwtjes, managementinformatie, een korte historische schets en interessante feiten over duurzaamheid.

https://www.frigogroup.com/nl