Houtenvloeren Bax
Image default
Zakelijk

Geef je tuin meer karakter met een kapschuur!

Tijdens uw zoektocht naar de beste schuur zal u zich vast afvragen wat nou daadwerkelijk de beste keuze is? Na alle winkels, websites en advertenties afgestruind te hebben, houdt het zoeken op een gegeven moment ook wel op. Om het voor u een stuk makkelijker te maken, introduceer ik u: de kapschuur. Met een kapschuur kunt u namelijk veel kanten op en dat is ideaal voor elke tuinliefhebber. Maar wat zijn dan de voordelen van zo’n kapschuur? Dat zal hieronder uitgebreid worden toegelicht, want het zijn er genoeg!

 

  1. Plaats voor iedereen!

Een van de grote voordelen van een kapschuur is dat er door de hoogte van het dak een ruimtelijk gevoel ontstaat. Ook voelt de kapschuur heel vrij, omdat het deels open is. Zo is er genoeg ruimte voor mensen in de kapschuur, maar geeft het hoge dak ook meer plaats om eventuele verlichting of andere sfeervolle decoratie op te hangen.

 

  1. Geschikt voor elk seizoen

Door de overkapping van de kapschuur kunt u het hele jaar door genieten van het buitenleven. In de zomer kunt u genieten van de kapschuur met een ijsje, maar in winter kunt u ook prima onder de kapschuur zitten met een vuurkorf en wat marshmallows om te roosteren. Oftewel, met een kapschuur ben je beschut tegen alle weersinvloeden. 

 

  1. Een stoer uiterlijk

Naast het feit dat een kapschuur praktisch is, heeft het ook nog eens een kenmerkend uiterlijk. De schuur is namelijk heel landelijk en daarom ook geschikt voor onder andere landelijke tuinen. Ze zijn er ook nog eens in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Voor ieder wat wils dus!

 

  1. Heerlijk om even tot rust te komen

Het is natuurlijk gezellig om met vrienden of familie te genieten van de kapschuur in de tuin, maar dat neemt niet weg dat u er ook prima een momentje voor uzelf kan nemen. Bent u alle prikkels even zat? Pak dan bijvoorbeeld uw favoriete boek of film erbij en creëer onder de kapschuur uw eigen lounge-hoekje.