Houtenvloeren Bax
Image default
Architectuur

Verkopen van beleggingspand met een nieuwe vloer of kleine renovatie voor een hogere waarde

Beleggingspanden worden veelal verhandeld tussen beleggers en opkopende makelaars die wat willen bijverdienen. Maar steeds meer particulieren betreden de beleggingsmarkt en kopen verhuurde huizen op. De Nationale Vastgoedportefeuille is zo’n partij, echter kan De Nationale Vastgoedportefeuille ook de waarde van beleggingspanden verkopen. Uiteraard kunt u dat ook zelf, maar bij De Nationale Vastgoedportefeuille kunt u rekenen op de juiste waarde na verbouwing. U bent dan direct af van uw verhuurde huis of eventueel lastige huurders. 

Hoe verhoogt De Nationale Vastgoedportefeuille de waarde van een beleggingspand?

Door bijvoorbeeld een nieuwe vloer aan te leggen of een badkamer te vernieuwen. Ook kan het zijn dat er een nieuwe keuken wordt geplaatst of dat de tuin volledig vernieuwd wordt. En in sommige gevallen kan er getransformeerd worden, althans met name als ons opkopersnetwerk kansen ziet om een bedrijfspand om te zetten in een woning of vice versa.

Veel factoren die de waarde bepalen hangen af van aanpassingen aan het beleggingspand. Welke dat zijn, weten wij in no-time! Informeer daarom naar de voorwaarden of neem contact op met De Nationale Vastgoedportefeuille. Dit voor zowel verkoopadvies, een waardebepaling of als u zelf opkoper bent! 

Het verkopen van een beleggingspand is nooit zo goed en vlot verlopen als bij de Nationale Vastgoedportefeuille!

Informeer voor meer informatie of het verkopen van uw beleggingspand bij het contactteam. Raadpleeg de contactgegevens van deze vastgoed opkoper op de website!

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/beleggingspand-verkopen/