Houtenvloeren Bax
Image default
Architectuur

Richt je woning in met een interieurarchitect uit Apeldoorn

 

Heb je een nieuwe woning en weet je niet precies hoe je hem moet inrichten? Kies dan voor een interieurarchitect uit Apeldoorn. Wij zijn een klein bedrijf wat interieuradvies op maat geeft. We hebben een klein team met diverse interieurarchitect uit Apeldoorn die elke zijn specialisme heeft op verschillende woonstijlen.

Vakkundige interieurarchitect uit Apeldoorn

Wij geven interieuradvies op maat. We richten ons zowel op de zakelijke als particulieren markt. We geven advies, maken een ontwerp, realiseren het ontwerp en stylen uw woning of bedrijfsruimte helemaal af met veel liefde en passie voor ons vak. Tijdens een interieurontwerp verwerken wij je wensen, bestaande meubels en creëerden we een nieuwe sfeer. Met onze creatieve inslag maakt een interieurarchitect uit Apeldoorn wen nieuw interieuradvies voor uw woning of bedrijfspand. We kijken we naar de indeling, kleuren, materialen, meubelen, verlichting en natuurlijk de styling. Zo creëren wij een verassend totaalplaatje waardoor je weer woning of bedrijfspand ineens een heel andere ruimte is geworden.

 

Meer dan alleen een plan

Onze interieurarchitect uit Apeldoorn  levert een plan op wat is zo uitgewerkt dat je zelf meteen aan de slag kan. Liever wat meer hulp? Ook dan kunnen we je helpen met uitgebreider interieuradvies. Tevens profiteer je van de aantrekkelijke kortingen die wij krijgen als je bij ons je meubels inkoopt. Zo verdien je al snel een deel van het bedrag dat je kwijt bent aan een interieurarchitect uit Apeldoorn. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Zet de koffie maar vast klaar, dan komt een interieurarchitect uit Apeldoorn vrijblijvend bij je langs om een kijkje te nemen naar  je woning of bedrijfsruimte en de mogelijkheden te bespreken! Of neem een kijkje op onze website en doe alvast wat ideeën op. Wij geven graag een interieuradvies voor jouw droomhuis, appartement of bedrijfspand.