Houtenvloeren Bax
Image default
Beauty en verzorging

Kleurbehandelingen voor de ultieme zomerlook

De zomer is al aangebroken, maar de zomertemperaturen laten nog even op zich wachten. Desondanks betekent dat niet dat we ons niet alvast kunnen voorbereiden op deze zomerdagen door een zonnige look te creëren. Heb jij bijvoorbeeld al genoeg luchtige kleding in de kast hangen, zoals korte broeken, jurkjes en T-shirts, en is jouw kapsel al summerproof? De kappers van One Kappers denken met je mee en zetten de leukste kleurtrends voor jouw lokken op een rijtje!

1. Complete make-over met een totaalkleuring

Heb jij het gehad met het binnen zitten en wordt het tijd voor een volledige metamorfose? Raap dan al jouw moed bij elkaar en ga voor een totaalkleuring! De hairdresser Delft zal je hierbij niet zomaar voorzien van een andere kleur, maar gaat eerst na welke kleur het beste bij jouw huid, ogen en natuurlijke haarkleur past om de perfecte, nieuwe haarkleur te kunnen bepalen. Pas na jouw goedkeuring zullen de kappers aan de slag gaan om een look te creëren waar jij helemaal tevreden mee bent!

2. Zonnige zomerlook met freelights

Vind jij een totaalkleuring iets te spannend, maar mag jouw haar zeker wat meer opvallen? Kies er dan voor om freelights te zetten door de beste kapper Delft! Freelights zijn de specialiteit van One Kappers, waarbij de kapper uit de losse pols highlights in het haar schetst. Als een schilder zal de kapper zorgvuldig en aandachtig te werk gaan om een geweldig eindresultaat te creëren.

3. Oog voor detail met toners

Heb jij freelights laten zetten door One Kappers? Dan kunnen de hairdressers vervolgens de kleur nauwkeurig specificeren met toners. Zo tover jij de blonde highlights om in karamelkleurige lokken of asblonde kleuren! Voornamelijk als jouw highlights een extra boost kunnen gebruiken, zijn toners dé manier om je coupe kracht bij te laten zetten door One Kappers.

https://www.onekappers.nl/