Houtenvloeren Bax
Image default
Auto’s en Motoren

Boek de motorvakantie in de spaanse pyreneeën

Wanneer je de mooie motorvakantie naar de spaanse pyreneeën boekt ben je verzekerd van een prachtige week. Een week vol met prachtige tochten, mooie uitzichten en heerlijk eten. Hiervan kan je samen genieten met je vrienden, familie of collega’s. Zoek je wat afwisseling in het motor rijden? Ben je het zat om in nederland elke keer hetzelfde uitzicht te hebben tijdens het rijden? Boek dan de motorvakantie in de Spaanse Pyreneeën. Het heuvelachtige landschap zal niet vervelen op de motor. De mooie bergketens en de traditionele dorpjes zullen je verbazen.

Motorrijden in spanje

Spanje staat natuurlijk bekend als vakantieland. Maar heb je er ooit over nagedacht om naar spanje te gaan voor de mooiste motortocht die je je kan voorstellen? Wanneer je de motorvakantie naar de spaanse pyreneeën boekt weet je zeker dat je alles krijgt wat je zoekt in een motorvakantie in het buitenland. De spaanse cultuur met met het lange tafelen en het heerlijke eten zijn de perfecte afsluiting van een lange dag op de motor touren door de bergen van de pyreneeën. Het aangename weer maakt dat je echt even helemaal weg bent uit nederland. De wegen in spanje zijn prachtig om op de motor te betreden. Mooie bochten, fijn asfalt en de beste uitzichten.

Afwisseling op de motor

Op motorvakantie naar de spaanse pyreneeën zul je je nooit vervelen. Elke bocht zal je voorzien van een totaal nieuw beeld van spanje. Het gevarieerde landschap kan je dag na dag blijven verbazen. Dit betekend dat de spaanse pyreneeën je genoeg te bieden hebben voor een lange motorvakantie naar de spaanse pyreneeën. Echter is de motorvakantie naar de spaanse pyreneeën ook zeer geschikt voor de wat kortere vakanties met vrienden, familie of collega’s.