Houtenvloeren Bax
Image default
Beauty en verzorging

Huidtherapie Eemland doet aan camouflage therapie

Heb jij een wijnvlek of een vitiligo? Je kunt daar wat aan doen! Je kunt de wijnvlek verwijderen door een laser behandeling. Nog best veel mensen hebben een wijnvlek waar zij zich voor schamen. Je kunt de wijnvlek dus weghalen met een apparaat en je kunt ze dan bijna niet meer terugzien. Je voelt tijdens de behandeling wel wat prikken maar na de behandeling voel je helemaal niks. Een vitiligo is bijna hetzelfde als een wijnvlek maar de kleur en de vorm is wat anders. Je hebt geen behandeling voor de vitiligo plek maar je kunt het wel minder zichtbaar maken met de camouflage behandeling. Heb je nog een paar vragen over zulke behandeling of je wel of niet geschikt ben? 

Ben je geschikt of niet?

Heb je een huidaandoening en weet jij niet of je geschikt bent voor een behandeling? Je kunt een afspraak gaan maken met de mensen die daar werken. Ze gaan je allemaal vragen stellen over je levensstijl en over hoe je aan de huidaandoening bent gekomen. Heb jij dus een vitiligo dan kan je het niet weghalen maar je kunt wel met een soort van make up het minder zichtbaar maken. Huidtherapie Eemland doet aan veel meer behandelingen. Ze doen aan minstens wel 15 behandelingen die ze kunnen doen en wel meer dan 20 huidaandoeningen verhelpen.

Huidtherapie Eemland helpt je met de huidaandoening

Heb je vaak een rode huid? Je hebt 5 verschillende soorten die je kunt hebben. De meeste kan huidtherapie Eemland wel verhelpen maar een paar kunnen ze niet verhelpen. Het kan soms aan de bloedvaten liggen en daar kunnen zij niks aan doen. Je kunt zelf naar de site gaan en alle informatie zien over wat ze doen en wat ze kunnen verhelpen. Je kunt via de site met hun in contact komen.