Houtenvloeren Bax
Image default
Banen en opleidingen

Java developer Den Haag advertentie

Als je op zoek bent naar een Java developer Den Haag zie je op internet opeens overal advertenties ervoor en dit is geen toeval. Diverse zoekmachines en bijna alle websites maken gebruik van cookies waarmee ze je internetgebruik kunnen volgens.

Zoekgeschiedenis

Als je een paar keer gezocht hebt naar Java developer Den Haag zullen de zoekmachines en websites dit indexeren. Je komt daarna steeds advertenties ervoor tegen omdat je zoekgeschiedenis heeft laten zien dat je hier interesse in hebt. Bedrijven zijn met elkaar in concurrentie voor het vinden van een geschikte Java developer Den Haag en investeren daarom in de advertenties.

Betaalde advertenties

De meeste van zulke advertenties kosten de bedrijven natuurlijk wel geld zoals wanneer je erop klikt of wanneer door zo een advertentie een potentiële sollicitant zich aanmeld. Naast potentiële werkgevers zijn er ook nog de vacaturebank websites dat gebruik maken van betaalde advertenties. Ze willen natuurlijk dat je gebruik maakt van hun website voor het vinden van een Java developer Den Haag baan. Hoe meer mensen gebruik maken van hun diensten hoe mer geld ze verdienen.

Voor werkzoekenden heeft dit voordelen en nadelen. Voordeel is dat je zo toegang hebt tot veel potentiële werkgevers maar een nadeel is weer dat je soms de bomen door het bos niet ziet.