Houtenvloeren Bax
Image default
Banen en opleidingen

Teamleader Engineering

Teamleader Engineering

Uniper produceert in Nederland elektriciteit, warmte en stoom. In België leveren we deze producten ook aan commerciële klanten. Onze centrale heeft bijgedragen aan de voorzieningszekerheid in Nederland. We bieden ook ondersteunende diensten om het hoogspanningsnet in evenwicht te houden. We werken al meer dan 10 jaar nauw samen met de industrie rondom Rotterdam om residuen effectief te gebruiken en de CO2-uitstoot te verminderen.

Your tasks

Wij zijn op zoek naar het Teamleader project op de afdeling onderhoud en engineering van Rotterdam. De afdeling onderhoud en engineering richt zich op het onderhoud en beheer van elektriciteitscentrales en onderstations die tegelijkertijd elektriciteit en stadsverwarming opwekken. Deze fabrieken zijn gevestigd in Den Haag, Leiden en Rotterdam. Deze hoogwaardige technische apparatuur omvat gasturbines en stoomturbines, generatoren, boilers, boilers, condensors, pompen, motoren, hogedruk- en lagedrukapparatuur en natuurlijk gerelateerde regelsystemen. Kortom, alles maakt technologie interessant. Het doel is om de beste balans te vinden tussen betrouwbaarheid van apparatuur en onderhoudskosten.

Daarnaast zijn deze sectoren op weg naar een duurzamere energieontwikkeling. Deze vooruitgang is opgetreden op gebieden zoals verbetering van de efficiëntie, alternatieve brandstoffen en energiebuffering.

We hebben een gepassioneerd en flexibel team om deze locaties te onderhouden. Onlangs is er ruimte gemaakt voor Teamleader engineering posities. Trouwens, bij Uniper zijn keuzes voor persoonlijke ontwikkeling cruciaal.

Wat ga je doen:

Je leidt een multidisciplinair engineeringteam van +/- 12 mensen. Het team is verantwoordelijk voor de onderhoudstechniek van drie fabrieken, namelijk Rotterdam Kappel, Den Haag en Leiden, inclusief onderstations verdeeld in Zuid-Holland. Dit is een sterk team dat werkt op het gebied van werktuigbouw, elektrotechniek en instrumentatie.

Er werd een inleidend plan opgesteld en er werden leermogelijkheden geboden.

U kunt onderhoud combineren om afdelingsoverleg in elke discipline te inspireren, terwijl onderhoud zich richt op kwaliteit, regelgeving, ontwikkeling en training.

Je houdt toezicht op en draagt ​​bij aan de veiligheid, milieudoelstellingen en cultuur van de afdeling

Je wilt een persoonlijke leiderschapsrol spelen en deze cultuur inspireren bij teams, collega’s en organisaties.

Je rapporteert aan de manager onderhoud en engineering

Jouw profiel

HBO / WO Energietechnologie

Je hebt ervaring met het leiden (onderhouden) van de engineering afdeling

Je hebt ervaring in de (energieopwekking) industrie

Vaardig in gesproken en geschreven Engels

Vloeiend in het Duits

Je bent bekend met alle markten en hebt diverse technische kennis

Je hebt affiniteit met innovatie en roept de samenleving op om een ​​duurzamere samenleving op te bouwen

Je kunt zelfstandig en in een team werken, goed in communicatie, begeleiding, leergierig, kritisch en flexibel

Je kunt het team op een respectvolle manier promoten

Kwaliteitsdenken zit in je bloed Je bent goed in het maken van duidelijke kwaliteitsafspraken en het controleren of je medewerkers en / of leveranciers aan deze eisen voldoen.

Je werkt goed samen met directe collega’s, teamleiders en collega’s van andere afdelingen. Je kunt je aanpassen aan verschillende rollen, die kunnen verschillen per project of team.

Je hebt een zakelijke en ondernemende houding.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/zelfstandig-werken.html