Houtenvloeren Bax
Image default
Toerisme

All over Tours, een vertrouwd adres voor unieke vakanties in Afrika

Het tot in de puntjes regelen van een luxe safari Tanzania. Dat kun je met een gerust hart overlaten aan All over Tours. Deze reisorganisatie staat al jaren bekend als Afrika-specialist. Klanten zijn stuk voor stuk te spreken over de uitstekend georganiseerde vakanties van All over Tours.

Tanzania, adembenemend mooi

Om de voorpret alvast te laten beginnen hierbij wat leuke info over Tanzania. Voluit heet dit land de Verenigde Republiek Tanzania. Tanzania is onafhankelijk en ligt in het oosten op het continent. Burundi, Congo-Kinshasa en Rwanda en zijn enkele omringende landen. Net als Kenia, Malawi, Mozambique, Oeganda en Zambia. De grootste stad van het land, Dar es Salaam, is niet de hoofdstad. Die eer komt toe aan Dodoma. Zanzibar is een semiautonoom deel van Tanzania. De bewoners van de eilanden Zanzibar en Pemba kiezen hun eigen president. Een vakantie in dit prachtige land wordt een ongelooflijke trip. Wat je kunt verwachten zijn adembenemende locaties en dito activiteiten. Denk aan een boottocht op het Tanganyikameer, een relaxed dagje op een van de zandstranden van Mafia eiland en natuurlijk een safari.

Individueel en geheel naar wens

Individuele rondreizen in Tanzania organiseren die passen bij je wensen laat je niet aan ieder reisbureau over. All over Tours is de specialist als het gaat om kleinschaligheid en luxe en heeft een betrouwbaar netwerk opgebouwd van lokale gidsen.

De trips die All over Tours samenstelt liggen niet vast. Ze worden altijd aangepast aan de wensen en verwachtingen van de vakantieganger! Hierbij een voorbeeld om een idee te krijgen wat er zoal mogelijk is. Een reis van in totaal 18 dagen waarbij je een bezoek brengt aan de parken in het noorden van het land, net als het Tarangire National Park en de Ngororongoro Crater. Je overnacht in lodges die van alle gemakken zijn voorzien. De holiday wordt afgesloten met een aantal heerlijke stranddagen op Zanzibar. Krijg jij al zin om te vertrekken? Laat je snel informeren door een van de medewerkers van All over Tours: +317 13 31 90 34 / info @ allovertours. Nl.

https://www.allovertours.nl