Houtenvloeren Bax
Image default
Bedrijven

heb je Een afgebroken sleutel?

Een afgebroken sleutel kan veel hinder veroorzaken. Gelukkig kan de unieke slotenmaker Schiedam hulp bieden. Iets wat zo nu en dan gebeurt, is dat de sleutel afbreekt in het slot terwijl u de deur probeerde te openen. U kunt dan uw woning of bedrijfspand niet betreden, wat erg vervelend is. Mocht u dit overkomen, neemt u dan contact met ons op. Onze slotenmaker Schiedam kunnen het afgebroken deel van de sleutel voor u uit het slot halen en de deur voor u openen. Als uw sleutel afbreekt buiten het slot kan dat ook erg vervelend zijn. Ook in zo’n geval kunt u ons inschakelen. Wij sturen dan zo snel mogelijk één van onze specialisten die u zal helpen. Heeft u problemen met een afgebroken sleutel in dan zijn wij u graag van dienst.

Sleutel breekt af

Met name wanneer uw sleutel in het slot afbreekt, kan dit voor veel overlast zorgen. Dit kan gebeuren bij het openen van de deur, maar ook bij het sluiten. In beide gevallen is het erg vervelend als de sleutel breekt.  Wij als slotenmaker Schiedam helpen u daarbij. Mocht uw sleutel buiten het slot afbreken, bijvoorbeeld wanneer u gaat zitten terwijl de sleutel nog in uw achterzak zit, dan kunnen wij u ook van dienst zijn. In het geval van een afgebroken sleutel in het slot, wordt het afgebroken deel door de slotenmaker Schiedam eerst uit het slot gehaald. Vervolgens slotenmaker Schiedam de deur voor u.

Snelle service

Bij een afgebroken sleutel is het fijn als u zo snel mogelijk geholpen wordt, zodat u uw woning (of bedrijfspand) weer kunt betreden. Voor een snelle service bent u bij slotenmaker Schiedam aan het juiste adres. Onze slotenmakers hebben het probleem vaak zo voor u opgelost. Ook kunt u op elk moment de slotenmaker Schiedam bellen, wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om hulp te bieden bij noodsituaties.