Houtenvloeren Bax
Image default
MKB

Een ervaren en voordelig schoonmaakbedrijf in Ede gezocht?

Zoek je een betaalbaar en ervaren schoonmaakbedrijf in Ede om jouw kantoorpand(en), loods of bedrijfsgebouw schoon te maken op reguliere basis of voor een incidentele grote schoonmaak? Een schoonmaakorganisatie met liefst veertig jaar ervaring en gediplomeerde en professionele schoonmakers in dienst, is dan de beste keuze die je kunt maken. 

 

Voordelen van het inschakelen van een professioneel schoonmaakbedrijf in Ede

Wanneer je als schoonmaakbedrijf in Ede kiest voor Habu Schoonmaakorganisatie kies je voor betrouwbare kwaliteit en een hoogstaande service voor aantrekkelijke, concurrerende tarieven. Ons schoonmaakbedrijf in Ede en Rhenen bedient in de wijde regio zowel bedrijven, overheidsinstellingen als particulieren, tot volle tevredenheid van de klant. Schoonmaken is onze primaire natuur, service, kwaliteit en scherpe prijzen onze tweede natuur. Onze klanten laten via ons allerlei soorten ruimten schoonmaken, zoals lokalen, kantoorruimtes, vloeronderhoud, showrooms en diverse soorten kantines en bedrijfsruimtes. Maar waarin onderscheidt ons schoonmaakbedrijf in Ede zich nu van andere aanbieders van schoonmaakdiensten?

 

 

Bij Habu kun je rekenen op:

 

  • Keurig en hygiënisch schoonmaakwerk, uitgevoerd door professionals.

  • Nederlandssprekend personeel.

  • Aantrekkelijke prijzen: je betaalt nooit te veel.

  • Zowel periodiek terugkerend onderhoud, als schoonmaakklussen op projectbasis. 

  • Gebruik van de modernste schoonmaakmiddelen en apparaten voor een zo goed mogelijk visueel en hygiënisch resultaat.

 

 

Bekijk alle mogelijkheden op de website

De eigenaar van Habu Schoonmaakorganisatie komt regelmatig bij de klanten op de werkvloer kijken, om te zien of alles naar tevredenheid verloopt. Een heldere en open communicatie tussen ons bedrijf en onze klanten, staat bij ons dan ook in hoog aanzien. Wij zijn pas tevreden, als onze klanten tevreden zijn. Surf nu naar onze website om alle voordelen die wij als schoonmaakbedrijf in Ede en Rhenen te bieden hebben, te bekijken. En neem gerust contact met ons op als er vragen of opmerkingen zijn!