Houtenvloeren Bax
Image default
Huishoudelijk

Een mooie keuken op maat.

Na voor jouw gevoel honderden keukengiganten te hebben bezocht en overal hetzelfde te hebben gezien ben je bij ons terecht gekomen. Welkom bij zeer exclusieve keukens, wij zijn degene die al jouw wensen kunnen omzetten. Voor de meest bijzondere keukens die perfect op maat worden gemaakt ben je bij ons op het juiste adres. In 1958 zijn wij klein gestart en nu zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat het proces van de gehele keuken in eigenhand heeft. Wij weten waar de boom vandaan komt en hoe deze verwerkt wordt. Alles wat wij maken is exceptioneel en op speciaal op maat gemaakt voor onze klanten.

Jouw keuken op maat.

Met niet al te veel poespas, maar met de functies die onmisbaar zijn in de keuken ontwerpen wij deze voor jou. De keuken is niet alleen de enige van zijn soort, maar zorgt voor comfort en past natuurlijk perfect bij de rest van jouw inrichting. Wij zijn al jaren werkzaam in de houtbewerking en hierdoor hebben wij veel ervaring met verschillende soorten hout. Wij kunnen jou adviseren welke houtsoort, het beste past bij jou wensen en de rest van jouw inrichting. Alles is mogelijk, bijzondere kleuren, een natuurlijke uitstraling of juist heel chique. Wij komen graag voorbij en kijken naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij nu toch wel heel graag weten hoe wij werken? Je bent van harte welkom om onze productiehal te bezoeken. In deze hal krijg je een indruk van hoe wij werken, de verschillende houtsoorten die er zijn en natuurlijk zie je verschillende keukens. Een rondleiding met uitleg over heel het proces behoort ook tot de mogelijkheden. Onze vakmensen staan voor je klaar. Hebben wij je interesse gewekt? Je kant ons contacteren door het formulier in te vullen of ons te bellen!