Houtenvloeren Bax
Image default
Woningen

Houten jaloezieën bij Ilumio.nl

Jaloezieën bieden drie belangrijke voordelen. Zo zorgen de jaloezieën voor een stukje privacy in huis, verduisteren ze én houden ze warmte buiten. Bij Ilumio.nl koop je daarom jaloezieën van verschillende materialen, waaronder hout. Houten jaloezieën passen perfect bij een natuurlijk of stoer interieur. Ben je benieuwd naar de overige voor- en nadelen van het kopen van houten jaloezieën bij www.ilumio.nl? Lees dan verder!

Waarom houten jaloezieën ideaal zijn

De belangrijkste reden waarom veel mensen voor houten jaloezieën kiezen is de warme, robuuste en luxe uitstraling die ze je huis geven. Zo passen ze perfect in de woon- of slaapkamer en geven ze jouw huis een extra dimensie. Daarnaast is hout dikker dan bijvoorbeeld aluminium, waardoor een ruimte extra goed verduisterd wordt. Tot slot heb je met hout een grote keuze uit verschillende houtkleuren én kun je de houten jaloezieën perfect op maat laten maken.

De nadelen van houten jaloezieën?

Het nadeel van houten jaloezieën is dat ze niet vochtbestendig zijn. Hierdoor zijn ze minder geschikt voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Een ander nadeel is dat houten jaloezieën duurder zijn dan bijvoorbeeld kunststof of bamboe jaloezieën. Het verschil in prijs zie je echter wel terug in de uitstraling en kwaliteit van de jaloezieën.

Houten jaloezieën kopen

Bij Ilumio.nl heb je een ruime keuze uit verschillende houten jaloezieën. Zowel qua kleur als qua uitstraling en maat. Naast dat de jaloezieën op maat gemaakt kunnen worden, heb je de keuze uit jaloezieën met ladderband of chique ladderkoord. Tot slot biedt Ilumio.nl jou een topservice. Bijvoorbeeld door je gratis kleurstralen te sturen of te helpen bij de montage van je houten jaloezieen!