Houtenvloeren Bax
Image default
Tuin en buitenleven

Houtbeits voor elk verfproject

Als Nederlanders aan Zweden denken, kom je al snel op de populaire band ABBA, de gele en blauwe kleuren en het eland. Ook zal je snel denken aan de rust, het groene landschap en bovenal de houten huizen. Overal zie je tussen de groene bomen mooie houten huizen, die geverfd zijn in rood- en bruintinten. Omdat Moose Färg zich geïnspireerd voelde door de Zweden, hebben wij ons verdiept in het Zweedse recept voor houtbeits. Hoe kan het toch dat de Zweden nooit last hebben van afgebladderde verf door hout dat uitzet en dan weer krimpt?

Moose Färg werkt dus naar het Zweedse voorbeeld, dus voor het optimale scandinavisch design bieden wij houtbeits in de typische Zweedse kleuren. Bruintinten, rode kleuren, maar ook pastelblauw en –geel zijn bij Moose Färg te vinden. Voor de werkelijke weergave van de kleuren kun je het beste even kijken naar de ervaringen en voorbeelden van klanten die je zijn voorgegaan. Ook zijn hebben hun tuinhuis in de verf gezet, de vloer een andere kleur gegeven of de schutting een Zweeds tintje gegeven. Op die manier voelt het toch even alsof je je in het buitenland bevindt, waar je de rust kan vinden in de grote bossen en aan de enorme meren. Wil jij ook even op vakantie zijn in eigen tuin? Bekijk dan de mogelijkheden aan houtbeits op de site van Moose Färg.

Naast het assortiment aan kleuren houtverven en type beits kun je ook heel veel handige tips en uitgebreide adviezen vinden op de site van Moose Färg. Door de voorbeelden van anderen kun je inspiratie opdoen voor jouw eigen verfproject of onmisbare tips vinden om toe te passen. Wil je persoonlijk advies over het verven van houten constructies? Moose Färg weet precies wat je nodig hebt voor het perfecte eindresultaat!

https://www.moosefarg.nl/