Houtenvloeren Bax
Image default
Woning en Tuin

Palletkussens van Palletdeal

Comfortabele palletkussens zijn een ware toevoeging voor uw zelfgemaakte loungemeubel. De palletkussens zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, formaten en designs. Ga je voor lekker fel paars? Of juist voor een gedempte crèmekleur? Die keuze kan alleen jij maken. Wij geven in deze blog verdere hulp voor het maken van de juiste keuze.

Het juiste formaat kiezen

Wij hebben palletkussens van allerlei formaten in huis. Het formaat van de palletkussens hangt af van de grootte van jouw loungemeubel. Om erachter te komen welke afmeting jouw loungemeubel te komen, doe je het volgende:

  • Meet de breedte op
  • Meet de diepte op
  • Reken uit hoeveel kussens je nodig hebt.

Jouw palletkussens online kopen.

Heb jij bloed, zweet en tranen in het bouwen van jouw eigen loungeset gestopt? Dan is het tijd om jouw palletkussens te kopen. Deze bestel je online bij Palletdeal en dan heb je ze snel in huis.

Schone loungekussens behouden

Jij wilt natuurlijk zo lang mogelijk van jouw palletkussens genieten. Daarom raden we jou aan om deze aan het eind van een zonnige dag in de tuin op te bergen. Doordat je ze opbergt, behouden ze hun kleur langer. Ook kun je de kussens opgeborgen houden tot het moment dat je ze graag wilt gaan gebruiken. Op deze manier worden ze niet onnodig aan de zon blootgesteld. Is er per ongeluk een vlek op een van de kussen terecht gekomen? Dep dan voorzicht met een wasmiddel op de vlek. Vergeet niet dat je nooit mag vegen! Is de hoes afritsbaar? Dan kun je hem in de wasmachine op 3- graden wassen. Houd natuurlijk wel het wasvoorschrift van jouw pallet kussen in de gaten.

https://www.palletdeal.nl/product-categorie/pallet-meubels/pallet-kussens/