Houtenvloeren Bax
Image default
Financieel

Welke is beter? Een vergelijking tussen bitcoins en de andere cryptocurrency

Er zijn veel mensen die hebben gehoord van bitcoins en de virtuele valuta die het vertegenwoordigt. Maar wat zijn deze verschillende investeringsplatforms? Wat zijn de voordelen? Wat zijn de beste nominale munten? Al deze vragen hieronder zullen de meeste van hen afleggen, dus als je het leuk vindt om te leren wat het beste investeringsplatform voor je beschikbaar is, lees dan verder! !

 

De meest populaire manier voor de meeste beleggers om bitcoins te kopen, is door het gebruik van een externe makelaar. Maar er zijn ook andere manieren! Sommige beleggers kiezen ervoor om hun bitcoins rechtstreeks van de Bitcoin Exchange-site te kopen, anderen kiezen ervoor om te investeren in een voorgedompeld hedgefonds, en nog steeds kopen anderen ze van bedrijven zoals Coinbase of Paypal die handelaars een platform aanbieden om een verscheidenheid aan verschillend te kopen en te verkopen Welke manier je ook gaat, je hebt een makelaar nodig en een beetje geld om de transactie te voltooien!

 

Een van de nieuwste en snel groeiende manier voor de meeste bitcoins-investeerders om in een reeks verschillende altcurrencies te kopen, is door gebruik te maken van de populaire locaties in de website. Deze website werkt als een online marktplaats waarmee u in tal van valuta’s kunt verhandelen. Enkele van de meest populaire keuzes zijn de Canadese Dollar, de Australische Dollar, de Zwitserse Frank, de Japanse Yen, de Zwitserse Frank, de Euro en het Pond. Hoewel deze zijn geselecteerd, zijn ze niet de enige munten die worden verhandeld op LoceBitcoins. U kunt ook kiezen uit verschillende anderen, zoals de Nieuw-Zeelandse Dollar, de Euro, de Australische Dollar en de Zwitserse Frank!

 

Een andere manier om een breed scala aan valuta’s te kopen, is door een service te gebruiken die ZEBPAY wordt genoemd.

Zebpay werkt veel hetzelfde als LoceBitcoins, maar in plaats van u te laten handelen op een dag, kunt u de hele week verschillende valuta’s inruilen. Het beste ding over Zebpay is dat ze je toestaan om je Zebpay-account snel en gemakkelijk naar US Dollars te converteren, zonder extra kosten! Ze hebben momenteel verschillende Amerikaanse dollar-opties om uit te kiezen, inclusief de ene dag terugbetalende geldoverdrachtsdienst.

 

Als je op zoek bent naar een altscurrency-koppeling dat niet zo breed verspreid over de hele wereld is, is er nog een geweldig alternatief dat je kunt gebruiken genaamd Unocoin. Unocoin werkt precies hetzelfde als de investering, en veel van dezelfde belangrijke valuta worden verhandeld op het Unocoin-platform. In tegenstelling tot bitcoins kunt UNOCOIN echter beginnen met investingrsrs-geld, zelfs voordat de valuta op de algemene markt gaat. In tegenstelling tot de bitcoins hoef je niet te wachten totdat de waarde gaat op een grote uptrend voordat je kunt verkopen.

Dit is eigenlijk een van de belangrijkste verschillen tussen de twee.

 

Zoals je kunt zien, zijn er veel alternatieven die er op zijn om te investeren, en geen van hen is eigenlijk echt. Maar als u op zoek bent naar een vaste, betrouwbare bron van inkomsten met een snelle uitbetaling, zijn de twee meest populaire opties Bitcoins en Unocoin. Beide hebben een sterke reputaties en zijn al geruime tijd rond. Welke die je kiest, is aan jou. Door de twee te vergelijken, moet u echter kunnen beslissen wat het beste voor u is.

Krijg meer informatie hier https://www.bitcoinmeester.nl