Houtenvloeren Bax
Image default
Woning en Tuin

Raamuitzetter voor meer ventilatie

Valt uw raam vaker dicht of waait die door de wind ver open? Of vind u dat uw woning of kantoor meer ventilatie nodig heeft, zonder dat uw raam steeds gaat klapperen? Dan kunt u een handige raamuitzetter aanschaffen. Een raamuitzetter zorgt ervoor dat uw raam open blijft staan in een vaste stand. We hebben raamuitzetters die voorzien zijn van een handige regelbare draaiknop, waarmee u zelf kunt bepalen hoe ver het raam open moet staan. Hiernaast hebben we ook raamuitzetters met gaten en sleuven, die een gelimiteerd aantal standen hebben. In ons assortiment hebben wij ook raamuitzetters met slot, die inbrekers van uw woning of kantoor zullen weghouden.

Raamuitzetter voor elke type raam

Bij het kopen van een raamuitzetter, heeft u genoeg keus. We hebben ze in verschillende types, merken, kleuren, prijzen en stijlen. We hebben ze ook in verschillende vormen, zoals apenstaart, bol uiteinde en schuine pin. We hebben een ruim assortiment van raamuitzetters, die perfect bij uw bestaande raam past; voor zowel ramen die naar buiten draaien als klapramen. Elk van onze raamuitzetter is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder satijn chroom, gepolijst chroom, satijn en messing, dus u zult zeker een product vinden dat bij uw stijl past.

Maak contact met ons voor uw raamuitzetter

Neem eens een kijkje in ons assortiment. We hebben de beste selectie raamuitzetter voor uw huis of kantoor. Ze zijn van mooie kwaliteit en variëren van modern design tot meer traditioneel design. Een raamuitzetter is bovendien makkelijk, zeer eenvoudig en in een mum van tijd bevestigd. Er zijn hiervoor weinig montagegereedschappen nodig; u kunt het dus zelf bevestigen. Overweegt u een raamuitzetter te komen? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Maak gauw contact met ons. We kunnen u voorzien van goed advies en handige tips en helpen u met het maken van de juiste keus. Zonder een goede raamuitzetter is het moeilijk uw raam open te laten staan.