Houtenvloeren Bax
Image default
Meubels

Uw specialist voor raamluiken en deurluiken

Zoekt u naar een specialist die jarenlang ervaring heeft en zich gespecialiseerd heeft in het maken van luiken zowel voor ramen en voor deuren, zoek niet verder u bent bij ons op de juiste plek. Als u iemand bent die vindt dat de vormgeving, detaillering en uitstraling nog een grote rol spelen dan heeft u geluk want wij maken de luiken voor zowel als ramen en deuren op gewenste maat. Wij zijn instaat luiken te maken en te leveren die zowel functionele luiken als sier luiken kunnen zijn en ook nog gemaakt kunnen worden van elke gewenste houtsoort en natuurlijk ook de uitvoering ervan. Voor zowel luiken die gebruikt worden voor binnen en buiten zijn wij instaat die te maken en te leveren. 

Toepassing van luiken 

Luiken worden voornamelijk toegepast voor woningen die zich bevinden op het platteland, authentieke woonboerderijen en of monumentale panden om de originele uitstraling terug te brengen. De luiken die voor binnen gebruikt worden, zijn namelijk bedoeld om bijvoorbeeld slaapkamers te voorzien van luiken die dienen als verduistering, en of als decoratie. Los van de traditionele houtsoorten meranti, en sapeli mahonie en merbau, kunnen wij ook afhankelijk van luiken die toegepast kunnen worden voor zowel binnen als buiten, houtensoorten gebruiken zoals Cedar, Douglas, Oregon Pine, grenen eiken, esdoorn, sipo mahonie, essen, iroko, teak enz. Wilt u unieke luiken gemaakt van houtsoorten van uw keuze, gemaakt op uw gewenst vormgeving en maat dan bent u bij ons houtbewerking op het juiste adres.

Met de juiste machines die al jarenlang gebruikt worden door onze ervaren houtbewerking team en door de speciale technieken die gebruikt worden om zo zorgvuldig mogelijk uw luiken voor zowel ramen als deuren voor binnen en buiten te produceren. Maak nu contact met ons op via de informatiegegevens staande op de website.