Houtenvloeren Bax
Image default
Bedrijven

Spannende escape room nabij Enschede!

Ben jij op zoek naar een unieke escape room in Enschede om te gaan doen? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Hier kun je samen met je vrienden en/of je familie een super leuke middag met elkaar doorbrengen door deze uitdagende escape room in de omgeving van Enschede te gaan doen. Ook is dit een ideale plek om een feestje te houden, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Neem daarom zeker nu snel contact op met dit bedrijf in Twente en boek jouw eigen middagje hier om te kijken of jij kunt ontsnappen!

De vloek

Dit bedrijf in de omgeving van Enschede biedt jou de leukste escape room in Twente aan! Doordat het gevestigd is op een boerenbedrijf komt het thema helemaal tot leven. In deze escape room help jij namelijk met de vloek van Hof te Langelo te verheffen – als je snel genoeg bent natuurlijk! Doe je best om de ingewikkelde puzzels allemaal binnen één uur op te lossen om deze escape room in de omgeving van Enschede af te maken. Reserveer daarom zeker nu snel je eigen middag plezier met je vrienden of familie en neem direct contact op met dit bedrijf!

Extra’s

Naast het feit dat je bij dit bedrijf in de omgeving van Enschede een super leuke en uitdagende escape room kan doen met je vrienden of familie, hebben zij je nóg meer te bieden. Nadat jij intensief je hersenen hebt lopen kraken en de vloek hebt verheft, verdien jij een goede beloning! Neem daarom een lekker stuk appeltaart met een grote bak koffie. Liever een hele maaltijd? Ook dat is mogelijk bij deze escape room nabij Enschede. Wacht daarom niet langer en boek nu snel je eigen middagje uit in de omgeving van Enschede bij deze super leuke escape room

Wist je dat je ook online escaperooms kunt doen of escape cadeautjes kunt kopen?