Houtenvloeren Bax
Image default
Zakelijke dienstverlening

Magento 2 gebruiken voor je webshop

Staat je nieuwe e-commerce winkel met het Magento 2 platform op het punt gelanceerd te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het lijkt misschien moeilijk om een Magento 2 ontwikkelaar met talent te vinden. We weten echter dat het moeilijk kan zijn om een ontwikkelaar te vinden die bekend is met het e-commerce platform. Maak je geen zorgen, wij zijn er om je te helpen! Het kan op het eerste gezicht moeilijk lijken om een Magento 2-ontwikkelaar te vinden, maar wij kunnen je alles leren wat je moet weten over het vinden van bekwame kandidaten en welke kwalificaties en vaardigheden ze moeten hebben. In deze post laten we je zien hoe je een succesvolle samenwerking met een Magento 2 expert kunt garanderen. Ontdek snel waarom een Magento 2 specialist jou kan helpen.

Magento uitgelegd

Magento, een open source eCommerce oplossing, biedt alles wat een online bedrijf nodig heeft om de omzet te verhogen. Met Magento kunnen bedrijven van alle groottes en types adverteren, verkopen en goederen leveren aan consumenten. Omdat het open source en gratis is, is Magento een uitgebreide e-commerce oplossing waarmee bedrijven meer producten kunnen verkopen. Omdat Magento open source is, hoeft jij je broncode niet openbaar te maken, maar kan je deze gratis bekijken, bewerken en delen. Magento heeft tal van succesvolle bedrijven geholpen, en het wordt gebruikt door bedrijven als Mercedes-Benz, Nike, Adidas, en nog veel meer.

Wie gebruikt Magento 2?

Magento 2 is een uitstekend platform voor organisaties van elke omvang. Denk je erover om Magento 2 te gaan gebruiken? We hebben het er al over gehad, maar wie heeft er specifiek baat bij? Magento 2 is uitstekend voor bedrijven die snel willen uitbreiden of al een groot klantenbestand hebben. Magento 2 is ook een uitstekende optie als je een gepersonaliseerde ervaring moet leveren via meerdere kanalen en apparaten. Als je op zoek bent naar een e-commerce oplossing die schaalbaarheid en snelheid biedt, naast een breed scala aan mogelijkheden, dan is Magento 2 wellicht je beste keuze. Het Magento 2 platform is een uitstekende keuze voor allerlei e-commerce bedrijven. Het stelt bedrijven in staat om snel uit te breiden en biedt gebruikers een geïndividualiseerde ervaring, ongeacht welk apparaat ze gebruiken. Sinds de eerste lancering in 2016 heeft Magento 2 verschillende verbeteringen ondergaan, waardoor het nog robuuster en krachtiger is geworden. Als je overweegt te upgraden, zorg er dan voor dat je de documentatie doorneemt om een goed inzicht te krijgen in je huidige setup.  Lees hier meer over Vendic en hoe ze jou kunnen helpen met het bouwen van een webshop.

https://vendic.nl/