Houtenvloeren Bax
Image default
Fotografie

Hondenportret van je favoriete huisdier!

De hond is het oudste huisdier van ons als mensen. Sinds het begin der tijden werden honden gebruikt om te waken, te jagen als herdershond en om dieren te trekken. Honden worden nu gebruikt in de rol van politiehond, geleidehond of jachthond, maar de meeste worden als huisdier gehouden om te socializen.

 

Het mannetje kan worden omschreven als een hond, terwijl een teefje een bitchy is en puppy’s bekend staan ​​​​als de puppy. Honden stammen af ​​van wolven en worden gemiddeld tussen de acht en vijftien jaar oud (afhankelijk van de grootte en het type). Ze hebben uitstekende oren en kunnen geluiden met een hoog volume horen dat mensen niet kunnen. Ze kunnen tot 100 keer meer ruiken dan mensen en hebben een 40x beter gehoor!

 

Interactie op een hondenportret

De honden reageren vaak sterk op hun omgeving vanwege het feit dat ze goed ontwikkeld zijn in hun zintuigen. Probeer de interacties tussen de hond en de omgeving vast te leggen op je foto. Dit kan bijvoorbeeld door op de hond te fotograferen met andere dieren of als hij reageert op een geluid of beweging. Het is nuttig om de interacties tussen de eigenaren van de hond en hun hond te documenteren. Dit kan de foto specialer maken en is een prachtig cadeau voor het baasje van de hond. Op deze manier maak je het perfecte hondenportret.

 

Ga voor de perfecte achtergrond

Net als bij mensen kan de achtergrond van het portret van uw hond de foto versterken. Als u de juiste kleuren en verlichting kiest, kan uw hond geboeid worden door een passende achtergrond. Wil je gaan voor een zomerse sfeer kies dan voor je hond op een strand of maak een hondenportret van je hond in een gekke situatie. U kunt zo creatief zijn als u zelf maar wilt. Dit maakt het extra leuk. Bekijk de hond van dichtbij en merk op wat je leuk aan hem vindt. Als je hond opvallende ogen heeft, laat ze dan opvallen door een donkere achtergrond te gebruiken.

 

https://www.pixiefoto.nl/hondenportret