Houtenvloeren Bax
Image default
Woning en Tuin

Boomstamtafels

Met een boomstamtafel haal je een stukje authenticiteit in huis. Boomstamtafels, waarvan het tafelblad bestaat uit één enkel stuk eikenhout van de beste kwaliteit, passen in elk interieur. In elk tafelblad zie je de unieke nerven en noestenstructuur. Alle boomstamtafels zijn dan ook 100% uniek.

Boomstamtafels bewijzen zich keer op keer als enorm stevige tafels, met een robuuste uitstraling, die een leven lang mee gaan. In het begin zag je boomstamtafels vooral in bedrijven. Als vergadertafel brachten ze een vleugje natuur en creativiteit in de vergaderruimte. Het duurde niet lang totdat mensen deze prachtige tafels ook in huis wilden halen. Inmiddels dienen ze in veel huishoudens als eettafel of woonkamertafel.

Zo zijn boomstamtafels uitgegroeid tot een ware eyecatcher in menig interieur.

Wie zoekt naar mooie boomstamtafels komt als vanzelf uit bij Tafels99 uit Zevenaar. Deze meubelmaker vervaardigt op ambachtelijke wijze de mooiste tafels in elke stijl die je maar kunt verlangen. Kies een van de boomstamtafels in de webshop (uit voorraad leverbaar) of laat ons weten wat je precies zoekt.

Wil je een afwijkende vorm? Een ander onderstel, van hout of juist metaal? Of wil je misschien een aparte kleur of afwerking? Laat het onze meubelmakers weten en we maken een boomstamtafel op maat, speciaal voor jou. Niet in één of andere fabriek in China, maar door onze eigen mensen in onze eigen meubel workshop.

Boomstamtafels inspireren

Wil jij meer weten over boomstamtafels en wat inspiratie opdoen? Kom dan eens langs in onze showroom in Zevenaar, of maak een afspraak met één van onze adviseurs. Je zult zien dat (bijna) alles mogelijk is.