Houtenvloeren Bax
Image default
Horeca

De beste catering van t gooi en omstreken

Ben jij opzoek naar de beste catering in t Gooi en omstreken? Dan hoef je niet langer te zoeken maar bij je bij ons voor catering aan het juiste adres. Wij verzorgen al jaren de catering op feesten en partijen en doen dat met veel liefde en plezier. Zo hebben wij catering voor elk budget, om er op deze manier voor te zorgen dat iedereen wat te eten heeft op zijn of haar feestje. En is bij ons het eten altijd vers gemaakt en maken we geen gebruik van voedsel uit blik. Dit en een goede service maakt ons toch tot een van de beste catering bedrijven van t Gooi en omstreken. Dus ben jij nog opzoek naar catering dan moet u bij ons in t Gooi zijn. 

Waarom kiezen voor ons

Om te beginnen is ons eten altijd vers en gebruiken wij vrijwel niks uit blik. Omdat wij vinden dat je als bedrijf in de horeca, je eten altijd vers moet maken. En proberen dat dan ook zo goed mogelijk te doen. Zo komt eten bij ons vers binnen en wordt het diezelfde dag nog verwerkt tot de lekkerste hapjes en gerechten. Daarnaast hebben wij een snelle service en leveren we alles aan huis af, zo kunnen wij zelfs last minute nog wat regelen. En hebben wij een service waarbij we tot laat in de avond tegen een vergoeding nog een kratje gekoeld bier regelen. 

Ons assortiment

Wij hebben alles in huis voor een geslaagd catering in de regio Gooi, zo verzorgen wij volledige barbeques voor grote feesten maar ook voor verjaardagen. Inclusief barbecue

met salade en stokbrood. We verzorgen hapjes om uit te delen, en verzorgen geheel naar keus een lopend buffet. En kunnen rekening houden met bepaald voedings waarde die niet in het eten mogen voorkomen vanwege een allergie.