Houtenvloeren Bax
Image default
Horeca

Catering voor ieder wat wils

Bent u op zoek naar een catering voor uw bijeenkomst en bent u woonachtig in de regio Enschede? Dan bent u bij de lekkerste catering in Enschede aan het juiste adres. Wij bieden u de beste en meest uitgebreide catering Enschede menu’s aan met de heerlijkste en lekkerste gerechten en maaltijden. Wij bieden alles aan van een lekker zondags braadstuk, verfijnde Franse cuisine tot de verste en meest authentieke sushi. Wellicht heeft u ook wat formele gelegenheden waar u een catering Enschede wilt bij betrekken, ook dan kunt u ons raadplegen. Onze chefs en personeel zetten zo een Michelin ster waardig diner, lunch of borrel neer waar u, u tegen zou zeggen. Weest u dus niet bang en neem een kijkje bij het beste Catering bedrijf in Enschede, u zult beslist geen spijt hebben!

Variatie met een grote V

Zoals u hierboven al vermeld was, zijn wij het grootste en beste catering bedrijf in Enschede. Wij bieden u alles aan van rustieke patatten tot verfijnde hors d’oeuvres of spannende exotische gerechten uit alle hoeken van de wereld. Heeft u behoefte aan een heerlijke rijsttafel, een verfijnd Grieks diner, authentiek Italiaans eten of heerlijke verse wagyu die opties vindt u allemaal bij ons Catering bedrijf in Enschede.

Chefs van alle markten thuis

Onze chefs hebben jarenlang ervaring in verschillende keukens en restaurants opgebouwd en nemen het beste van het beste mee naar uw catering, helemaal naar uw wens natuurlijk.Onze chefs zijn gespecialiseerd in onder andere Haute Cuisine d’Europe maar ook modern en verheven Aziatische fusion gerechten. Ook zijn wij voordelig omdat we vinden dat iedereen onze diensten moet kunnen proeven en dat we voor iedereen betaalbaar en toegankelijk blijven. Dat is voor ons van uiterst belang zodat een ieder met wat voor budget dan ook, ons eten kunt bestellen en eten.