Houtenvloeren Bax
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de trends op het gebied van vloeren?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten vloeren. Van visgraat vloeren tot aan laminaat. Maar wat zijn nou echt de mooiste vloeren? Daar ga je achter komen! We zetten de actuele trends wat betreft vloeren voor jou op een rijtje.

 

Dé vloer van 2022

De afgelopen jaren hoor je hem regelmatig voorbij komen, de visgraat vloer. Dit is misschien wel de populairste vloer van de afgelopen tijd! De visgraat vloer is super makkelijk te combineren en past overal bij. De vloer is in allerlei kleuren te verkrijgen, dus je kan hem zo tijdloos maken als je wilt. Het patroon van de visgraat vloer komt van eeuwen geleden en werd veel gebruikt in paleizen en kastelen. Je kunt dus wel zeggen dat visgraat vloeren erg stijlvol zijn! Je ziet ze tegenwoordig steeds meer terugkomen in combinatie met een industriële stijl in huis.

 

Stenen vloeren

Ben jij nou helemaal fan van natuurlijke stijlen? Dan zijn stenen vloeren dé oplossing voor jou! Het is heel hip om gebruik te maken van natuurlijke stijlen in huis. Stenen en houten vloeren geven heel veel sfeer aan je huis en stralen rust uit. Je kunt heel veel kanten op gaan met deze vloeren. Denk bijvoorbeeld aan betonlook tegels, keramische tegels, mozaiek tegels en natuursteenlook tegels. Er zijn heel veel voordelen aan het hebben van een stenen vloer. Naast dat het er heel mooi uitziet, is de onderhoud ideaal. De vloeren zijn erg gemakkelijk schoon te maken, dus je hoeft niet bang te zijn voor vlekken. Daarnaast is het ook makkelijk te combineren met vloerverwarming. Ben je toch helemaal weg van houten vloeren? Wellicht is een keramisch parket dan wat voor jou. Het ziet er exact uit als een houten vloer, maar brengt alle voordelen van een stenen vloer met zich mee! Wil je meer weten over stenen vloeren? Kijk gerust op de website van Regge Tegels en vloeren.

 

PVC vloeren 

De vloer die weer terugkomt is de PVC vloer. De PVC vloer was al eerder populair, maar nu is het echt een trend! Door het duurzame produceren is dit voor veel mensen een aantrekkelijke reden om een PVC vloer aan te schaffen.

 

https://www.regge-tegels.nl/