Houtenvloeren Bax
Image default
Hobby en vrije tijd

Voordelige nestelringen voor professioneel en hobbymatig gebruik

Het gebruik van nestelringen: diverse toepassingen

Nestelringen zijn speciale metalen ringen, die gebruikt worden in gaten om te voorkomen dat draden of touw afschuren. Verder voorkomen ze dat er scheuren in leren materiaal terecht komen. Naast het feit dat deze ringen erg praktisch zijn, zijn nestelringen – uiteraard afhankelijk van de vorm, het materiaal en de kleur – visueel mooi om te zien. Ze worden dan ook gebruikt om bepaalde gaten, zoals in kleding, leer en schoenen, te verstevigen. Een bekend voorbeeld van het gebruik van nestelringen zijn schoenvetergaten. Die worden voorzien van ringen om te zorgen dat de schoenveters goed blijven zitten en gemakkelijk vast te maken zijn. En natuurlijk zijn er ook hobbyisten die gebruikmaken van dit type kunststof of metalen ringen.

 

Welke soorten nestelringen zijn er?

Er bestaan diverse soorten nestel ringen. Een punt van aandacht is de doorsnede van de ringen. Deze varieert doorgaans tussen de 4 mm en de 9,5 mm. Verder is er keuze qua kleuren ringen. Populair is bijvoorbeeld de zilverkleurige ring. Maar ook bruine, zwarte, goudkleurige, antraciet en witte ringen doen het goed in de verkoop. Het is maar net wat jouw wensen zijn: qua aanbod is er van alles mogelijk. ZO zijn er bijvoorbeeld ook ringen die een extra onderring hebben en dus nog meer kracht en stevigheid bieden. Of je nu als hobbyist nestelringen zoekt of als professional.

 

Bestel nu voordelig uw voorraad ringen online

Bestel nu uw nestelringvoorraad voordelig en gemakkelijk online via de webshop. U kunt in de webshop van ritomshop kiezen uit een reeks formaten, soorten en modellen. Heeft u vragen, dan kunt u uiteraard het bedrijf bellen of mailen .