Voor een circulaire locatie in Amsterdam verteld deze blog u meer

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden  unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan.  Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Een unieke locatie in omgeving  Amsterdam

Personeel heeft tegenwoordig alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Voor dit alles kunnen wij zorgen. Maar wij gaan liever nog een stapje verder. Wij zorgen namelijk ook voor een circulaire ruimte waar u gebruik van kunt maken. Dit moet het creatieve brein van de medewerkers positief beïnvloeden. Want iemand die werkt in elke dag dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werklocatie in de buurt van Amsterdam. Wij Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. U gaat werken in  één van de meest speciale werkplek in Nederland, hier speelt circulair de belangrijkste rol speelt. Intresse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Mobiel is het tegenwoordig helemaal, ook op de werkvloer. Bij C-Bèta zorgen wij voor een flexwerkplek die ook nog eens zorgt voor inspiratie. We zijn er voor iedereen die iet swi lmet circulaire economie.Van ondernemers tot overheden, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. ER izjn verschillende extraatjes die wij bieden zoals een handige community-app waar je contact kan hebben met ondernemers en ruimtes kunt huren. 

 

Evenementen die opzich zelf al uniek zijn

Wij zijn uniek in vele opzichten. Wij hebben in hoofddorp de perfecte circulaire locatie voor jou wevenemnet. doordat we circulair zijn hoeft u niet langer te kiezen tussen inspirerend en duurzaam. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een prachtige omgeving. Oneindig veel opties, alles kan bij C-Bèta! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes. Bij ons kan iedereen terecht. . Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en <a href=”https://c-beta.nl/evenementen/even

https://c-beta.nl/