Houtenvloeren Bax
Image default
Woning en Tuin

Vloertegels in een restpartij

Steeds meer consumenten kopen een vloertegels restpartij en de reden hiervoor is duidelijk. Voor de vloertegels restpartij betalen ze flink minder met kortingen die wel tot 80% kunnen oplopen. Hiermee besparen ze dus honderden euro’s.

Een vloertegels restpartij is een deel van de vorige collectie van vloertegels dat nog over is. Het is zeldzaam dat een bouwmarkt alle vloertegels verkoopt voordat er een nieuwe collectie binnenkomt. Eerst zal een bouwmarkt kleine kortingen geven maar toch blijven en er nog vloertegels over. De overgebleven tegels zijn dan de vloertegels restpartij.

De vloertegels restpartijen worden samen in een magazijn tentoongesteld en verkocht. De prijzen van de vloertegels restpartij zijn uiteenlopen afhankelijk van wat de oorspronkelijk prijs was en hoe groot de vloertegels restpartij is dat nog over is. Hierbij geldt vaak de regel dat hoe meer vloertegels in een restpartij over zijn hoe lager de prijs is. De vloertegels waar nog heel veel van over zijn waren in verkoop niet zo populair en als vloertegels restpartij zullen ze dat ook niet zijn. Door een lage prijs voor te vragen kan de bouwmarkt het zo alsnog met een kleine verlies verkopen.

Alhoewel de bouwmarkt meestal wel nog gewoon winst maakt op een vloertegels restpartij.

bebotegels.nl/

steengoedzo.nl/

Gerelateerde artikelen

Interieuradvies in Arnhem nodig?

De verschillende traptypes

Palletkussens van Palletdeal