Houtenvloeren Bax
Image default
Woning en Tuin

Trendy meubelen bij je nieuwe houten vloer

Een andere woning vraagt in 9 van de 10 gevallen om een nieuwe vloer. Heb jij een schitterende nieuwe houten vloer laten leggen, dan wil je hier natuurlijk perfect passende nieuwe meubelen bij matchen. Want je zult zien: lang niet alle meubelen staan even mooi bij de nieuwe vloer. Vooral hout op hout wil nog wel eens een mismatch vormen. Om je woning zo sfeervol mogelijk in te richten shop je bij een allround meubel zaak zoals bij Wiegers XL woonstore. Deze zeer ruime woonwinkel vind je terug centraal gelegen in Brabant in de plaats Asten regio Eindhoven. Laten we kijken naar een greep uit de collectie!

Eigentijdse trendy meubelen

Wil jij helemaal up to date zijn omtrent de allerlaatste meubeltrends? Bezoek snel de uitgebreide webshop van Wiegers XL of kom gewoon langs! 

De onmiskenbaar eigentijdse meubelen van Wiegers XL ademen een sfeer uit van het industrieel, landelijk moderne interieur. Verwacht robuuste eettafels met metalen onderstellen, met een dik tafelblad, precies waar het interieur van nu voor staat. Proef de sfeer van het eigentijdse interieur en zoek je nieuwe meubelen bij elkaar op de website. 

De meest actuele woontrends

Welke trends mag je gewoon niet missen dit seizoen op woongebied? Wij zetten ze voor je op een rij:

  • Mangohouten meubelen: mangohout is zeer geliefd vanwege de uiteenlopende kleurschakeringen van het hout en matcht perfect met diverse kleuren metaal. Uitermate populair zijn mangohouten dressoirs en TV meubels bijvoorbeeld, ze vormen echte eyecatchers!
  • Robuuste, ovale tafels: de ovale tafel is in opmars. Hij oogt prachtig als eettafel en je koopt ‘m bij voorkeur van hout met metalen onderstel. Hij steunt doorgaans op een tafelpoot vanuit het midden; ideaal, zo kan iedereen gemakkelijk zijn benen kwijt onder de tafel. 
  • Hout/ metalen kasten: de combinatie hout en metaal vormt een absolute woontrend. Kasten, maar ook dressoirs en tafels bestaan voornamelijk uit gecombineerd hout met metaal. 

Doe snel je wooninspiratie op bij Wiegers XL en bezoek de website!

 

https://www.wiegersxl.nl/