Houtenvloeren Bax
Image default
Verbouwen

Interieurprojecten verbeteren de werkomstandigheden

Interieurprojecten was nog maar een decennium of twee geleden nog niet iets waar je als werkgever aan dacht. En het woord “productiviteit” laat ons nu ook nog denken aan beelden van rijen werknemers die als robots in een rijtje stonden opgesteld. Veel mensen in het bedrijfsleven geloofden dat alles wat niet direct gerelateerd was aan het eindresultaat een verspilling van tijd en middelen was. De werkplek was bedoeld voor het werk en niets anders, en al het andere was een afleiding. Laat je kantoor inrichten door de specialist: Grip Interieurprojecten.

Interieurprojecten op maat

De laatste jaren is echter vast komen te staan dat goed doordachte interieurprojecten op maat wel degelijk belangrijk zijn voor het bevorderen van de productiviteit van de medewerkers. Gelukkig zijn de professionals van Grip Interieurprojecten er ook van overtuigd dat de omgeving waarin iemand werkt een aanzienlijke invloed kan hebben op zowel de hoeveelheid werk die hij krijgt gedaan als de kwaliteit van het werk dat hij produceert. Het blijkt dat de productiviteit van gelukkige werknemers gemiddeld 12 procent hoger ligt en zelfs 20 procent boven hun minder gelukkige collega’s ligt.

Positief voor de creativiteit

Om een positieve werkomgeving op te bouwen die de creativiteit bevordert, moet je eerst de negatieve factoren wegnemen. Een negatieve omgeving maakt het voor medewerkers moeilijk om zelfs basistaken uit te voeren. Naast het wegnemen van negatieve factoren zijn er verschillende positieve ideeën die door interieurprojecten goed in te zetten het moreel en de creativiteit van de medewerkers kunnen stimuleren. Bijvoorbeeld door niet alleen een grote kantoortuin te realiseren, maar ook ruimte te bieden aan uw medewerkers om zich zo nodig terug te kunnen trekken.

Rustige kamers

Met de trend van grote en mooie, imposante open kantoorruimtes zonder hokjes kan het voor sommige medewerkers moeilijk zijn om zich goed te concentreren. Door een ruimte te wijden aan rustig werken en het geluid te beperken, kunt u uw medewerkers een plek geven om zich te concentreren. Als het hectisch of storend wordt in de grote kantoortuin, hebben uw medewerkers die een rustige ruimte nodig hebben de mogelijkheid om zich terug te trekken in een ruimte die past bij hun werkstijl.

 

Gerelateerde artikelen

Trapverf

Een aantal voorbereidingstips bij montage met vloer of tapijtlijm

Wat is nou de beste soort houten vloer voor in de keuken? Kom er nu achter!