Gaat u renoveren? Laat dan meteen die oude asbest golfplaten verwijderen

Bent u plannen een het maken voor een grootschalige verbouwing van uw bedrijfspand? Heeft u er dan al rekening mee gehouden dat er hier en daar nog asbest in de muren en plafonds kan zitten? Vele projecten zijn erg complex door de grote hoeveelheden aan asbest. Dit is voor een specialist zoals Elegast geen probleem. Dit team heeft de nodige ervaring en kennis opgedaan binnen het werkveld voor het verwijderen van grote en complexe industriële daken. De asbest verwijderaars van dit bedrijf voldoen aan alle eisen om asbest op een veilige en professionele manier te verwijderen. Want dat is hetgeen wat u het liefste wilt, nietwaar? Neem gerust contact op met de specialist om te bespreken hoe uw asbest golfplaten verwijderd worden.

Gaat u uw gevel of dak van uw bedrijfspand renoveren en asbest golfplaten verwijderen?

U kunt asbest golfplaten laten verwijderen door Elegast, de expert op het gebied van het renoveren van oude bedrijfspanden. Na de renovatie is uw pand veilig en ziet het er als nieuw uit! Een bedrijfspand renoveren laat u doen door Elegast. U bent ervan verzekert dat uw bedrijfsgebouw door zo’n renovatie stijgt in waarde en levensduur. Gaat u voor een fraaie upgrade van uw gevel? Of is juist het dak toe aan de nodige renovatie? De specialist is op dit gebied ook de juiste partij voor u. Indien nodig, worden asbesthoudende golfplaten zorgvuldig gedemonteerd en vervangen. Zo heeft u maar één partij nodig voor de volledige renovatie van uw dak en/of gevel!

Een restyling is een uitkomst als u uw bedrijfspand gaat renoveren en asbest golfplaten verwijderd

Een restyling houdt in dat u de buitenkant van uw bedrijfspand onder handen laat nemen. Daarmee bereidt u uw pand voor op de toekomst. En hierdoor hoeft u niet een geheel bedrijfspand te renoveren. Zowel het imago als de duurzaamheid en energiebesparing krijgen een flinke boost middels een restyling. Bent u eigenaar van het pand? Dan ziet u nadat een gevelrestyling is waar gemaakt de nodige waardeontwikkeling en verhuurmogelijkheden stijgen. Nadat er een inventarisatie van uw wensen is gemaakt kan de specialist u een realistische gevelimpressie geven. Wordt er geconstateerd dat alleen een gevelrestyling niet genoeg is? Dan kan aan u de expertise op het gebied van gevelrenovatie en/of asbestverwijdering worden geboden.

,