Houtenvloeren Bax
Image default
Meubels

Een stijlvolle oplossing voor al jouw pasjes

Een stijlvolle oplossing voor al jouw pasjes

Mannen hebben hun geld graag in hun achterzak. Veilig, dichtbij en je voelt het vast als iemand probeert te zakkenrollen. Nadeel van deze gewoonte is misschien dat er gaten in de achterzak van je spijkerbroek komen, maar dat is iets wat vaak op de koop toe genomen wordt. Maar, wist je dat je van zitten op je portemonnee heup- en rugpijn kan krijgen? Iedere man heeft een voorkeurskant. Je draagt je portemonnee dus altijd of rechts, of links, maar afwisselen doet eigenlijk bijna niemand. Daardoor zit je altijd net wat hoger met één bil dan met de andere, en dit kan heup- en rugklachten veroorzaken. Om dit te voorkomen zou je een pashouder kunnen aanschaffen.

Stijlvol en betrouwbaar

Een pashouder is dunner dan een traditionele portemonnee. Sommige zijn flinterdun, waar je je belangrijkste pasjes in kwijt kunt. Andere hebben ruimte voor wat meer pasjes, maar ook hier zul je nog steeds minder tot geen verschil in zithoogte ervaren wanneer je deze in je achterzak draagt. Pashouders zijn er in verschillende uitvoeringen en materialen, waaronder bijvoorbeeld een leren pasjeshouder. Dit zachte materiaal is duurzaam, stevig en stijlvol. Ze passen perfect in de (achter)zak. Alles wat je nodig hebt past erin en het zorgt er tegelijk voor dat je geen onnodige ballast met je meedraagt.

Zekerheid

Ongeordendheid brengt vaak met zich mee dat dingen verloren raken. Denk maar aan papieren in de administratie of de voetbalspullen van je zoon. In je portemonnee zitten kostbare dingen, die raak je liever niet kwijt. Vooral de pasjes zijn kostbaar. Je bankpas, creditcard, rijbewijs, ID kaart etc. zijn dingen die je absoluut niet kwijt wil raken. Dat brengt namelijk veel stress en gedoe met zich mee. Met de pashouder heren hoef jij je hier niet meer druk om te maken. Alles pasjes zijn hierin netjes geordend en hebben een eigen plek. Daarbij zijn ze super makkelijk eruit te halen, en weer op te bergen.

Losgeld is spaargeld

Veel pasjeshouders hebben geen ruimte voor losgeld. Hierdoor blijft de houder mooier en platter. Omdat er nog weinig met losgeld wordt betaald, wegen de nadelen voor veel mensen niet op tegen de voordelen. Geen losgeld kwijt kunnen betekent ongemerkt sparen: al het losgeld doe je in je broekzak tot je thuis bent, waar je het in een speciaal losgeld-spaarpotje gooit. Binnen no-time heb je meer geld gespaard dan je zult verwachten, zonder dat je hebt gemerkt dat je het miste.

Kortom

Een pashouder is de ideale oplossing voor de volle portemonnees doordat je bijvoorbeeld teveel rommel met je meedraagt. Oude bonnetjes en dat soort zaken worden als snel een hele prop in je achterzak. Dit is dus slecht voor je spijkerbroek, voor je rug en het ziet er ook niet bepaald netjes uit. Deze stijlvolle oplossing zorgt ervoor dat je serieuzer wordt genomen, dat je minder tijd kwijt bent aan zoeken naar het juiste pasje en dat alles netjes veilig opgeborgen is.