Een hoog warmterendement met een houtvergasser

Het aanschaffen van een houtvergasser kent vele voordelen. Een houtvergasser heeft namelijk een rendement van meer dan 90%! Dat wil zeggen dat het hout dat u in de kachel plaatst bijna geheel zal verbranden. Bij gewone houtkachels in Zuid-Holland is dit ongeveer 75% en bij een open haard is dit slechts 10%. Het aanschaffen van een houtvergasser levert u dus niet alleen warmte op, maar ook nog geld. U kunt een houtkachel kopen bij een specialist als Ambianza. Door het kopen van een houtvergasser bij een specialist bent u er zeker dat deze ook echt in uw huis past en voldoet aan al uw wensen. 

Houtkachels die voldoen aan alle veiligheidseisen in Zuid-Holland

Als u een houtkachel koopt in Zuid-Holland wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat deze voldoet aan alle veiligheidseisen. Bij Ambianza krijgt u deskundig advies over het aanschaffen van een houtkachel. Zij werken uitsluitend met de beste goedgekeurde materialen en garanderen de veiligheid tijdens het gehele proces van ontwerp tot installatie. U wilt zo lang en veilig mogelijk van uw houtkachel kunnen genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Ambianza zorgt daarvoor. Naast het ontwerpen, ontwikkelen en installeren van houtkachels van topkwaliteit bij Ambianza kunt u bij hen in Zuid-Holland ook terecht voor onder meer een houtvergasser, een speksteenkachel of een pelletkachel.

Houtvergasser: een houtkachel die samenwerkt met de CV

Een houtkachel staat mooi in uw woonkamer en geeft net even dat extra stukje sfeer, maar wat nu als dit ook nog eens eenvoudig uw gehele huis kan voorzien van warmte? Dan is het aanschaffen van een houtvergasser een goede keuze. Een houtvergasser heeft een hoog warmterendement waardoor u geen hout zult verspillen. In tegenstelling tot andere houtkachels verbrandt vrijwel het gehele houtblok. Het mooie van dit systeem is dat deze houtkachel aangesloten kan worden op uw CV. Hierdoor verwarmt de vergasser niet alleen uw huiskamer, maar uw gehele huis! Enthousiast geworden? Ga dan eens langs bij Ambianza. Zij zijn dé specialist op het gebied van diverse soorten warmtebronnen.

 

,