Houtenvloeren Bax
Image default
Aanbiedingen

Demontabele container kopen: waarom niet?

Steeds vaker zie je het voorbij komen. Een demontabele container kopen. Wat is een demontabele container eigenlijk en wat is het verschil tussen dit en een normale container? Om het kort maar krachtig uit te leggen: een demontabele container bestaat uit 6 panelen die makkelijk in en uit elkaar gezet kunnen worden. Door schroeven en bouten staan deze snelbouwcontainers stevig aan de grond. Dus er hoeft ook geen zorgen gemaakt te worden dat ze minder sterk! Deze zelfbouw containers en zeecontainers hebben natuurlijk wel voordelen. Moeilijke plekken zijn makkelijk te bereiken en er zijn minder transportkosten, doordat ze achterop een aanhangwagen worden gezet.

Hoe werkt een demontabele container

Een demontabele container bestaat uit meerdere delen: de vloer, de achterwand, de twee zijwanden, een dak en natuurlijk de deur. Deze delen zijn allemaal in elkaar te zetten zonder enige gebruik van gereedschap. Dit komt omdat er gebruik is gemaakt van een schuifsysteem. Doordat deze opslagcontainer bestaat uit losse delen is het makkelijk om de container te brengen naar locaties die normaal gesproken niet te bereiken valt wanneer de container volledig in elkaar staat. Dit is bijvoorbeeld handig als u de container wilt plaatsen in uw tuin, maar de enige manier om in uw tuin te komen is via het smalle pad aan de achterkant van de tuin. ook kunt u de opslagcontainer weer uit elkaar halen wanneer u de container niet gebruikt. Wanneer u de container uit elkaar haalt zal deze minder ruimte in beslag nemen dan wanneer de in elkaar staat, dit zorgt ervoor dat u het maximale uit uw tuin kan halen wanneer u uw container tijdelijk niet gebruikt. Deze demontabele container heeft daarentegen ook hijsogen voor wanneer u de mogelijkheid heeft om de demontabele container te verplaatsen met een kraan. En deze demontabele container bevat ook heftruckkokers voor wanneer u de volledig in elkaar gezette opslagcontainer wilt verplaatsen met een heftruck.

Snelbouw container als schuur

Nu worden zelfbouw containers vaak onderschat. Waar worden die voor gebruikt luidt de vraag meestal. Een voorbeeld is vaak dat deze containers voor in de tuin gebruikt kunnen worden als schuur (video). Doordat er verschillende maten zijn, passen er kleine containers in de tuin, maar ook grote. Het proces om de zelfbouw container in je tuin te krijgen is simpel. De 6 panelen worden naar de tuin gebracht en in 10 minuten staat die klaar!

Container in kleur

Deze demontabele container van zelfbouw containers zijn nu ook verkrijgbaar in kleur. Via een poedercoating worden deze container gemaakt in iedere Ral kleur die er is. Bij deze gekleurde container komt automatisch een 5 jaar anti roest garantie. de meeste gewilde kleuren zijn zwart, groen en antraciet deze kleuren zijn vaak goed te combineren met de stijl van de tuin. een voorbeeld is de demontabele container zwart.

Waarom kopen als je ook kan huren?

 

Een snelbouw container kopen is vaak wel iets waar je twee keer over na moet denken. Wat als je hem maar voor een korte periode nodig hebt? Hier heeft zelfbouwcontainer een oplossing voor! Opslagcontainer is hier te huur vanaf 6 maanden! Zo heeft een container kopen zijn voordelen, maar het huren ook. Containers zijn namelijk te huur hier vanaf 6 maanden, zo bespaar je niet alleen veel geld, maar ook tijd! Mocht de opslagcontainer al na 9 maanden genoeg zijn geweest, dan hoeft u hem niet meer zelf te verkopen! De materiaalcontainer wordt geleverd, in elkaar gezet en vervolgens ook weer uit elkaar gehaald en meegenomen na de huurperiode! Zo hoeven er geen advertenties meer geplaatst te worden dat de container weg moet en niet te vergeten, de ruimte die bespaard wordt!

Makkelijk en goed

De opslagcontainers zijn dus makkelijk in elkaar te zetten. Ze bestaan uit 6 panelen (de vloer, muren, plafond) en worden vastgezet met een paar schroeven en bouten. Hoe zit het dan met de kwaliteit van de opslag container? Ondanks de demontabele containers makkelijk in elkaar te zetten zijn, is de kwaliteit heel hoog. Zo zijn alle demontabele containers waterdicht, voorzien van luchtgaten om vocht in de containers te vermijden. Ook krijg je bij iedere opslagcontainer een jaar lang gratis anti-roest garantie!

Ready? Set… Bestellen!!

Klaar voor een demontabele container? Neem snel contact op met Zelfbouwcontainer! Samen wordt er gekeken naar wat de wensen zijn en wordt een mooie prijs aan vastgebonden! Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen. Zo kunt u mailen naar info@snelbouwcontainer.nl , bellen naar 010 822 0544 of kom langs op de Warmoeziersweg 20 2661EH in Bergschenhoek. Er kan gegarandeerd worden dat de laagste prijzen hier te vinden zijn!